مدیر کل پشتیبانی امور دام استان

۲۰۰ تن مرغ مازاد از مرغداری‌های ایلام خریداری شد

۲۰۰ تن مرغ مازاد از مرغداری‌های ایلام خریداری شد

مدیرکل پشتیبانی امور دام ایلام گفت: برای حمایت از مرغداران، ۲۰۰ تن مرغ مازاد بر نیاز استان از تولید کنندگان خریداری شده است.

کدخبر: 78053

به گزارش خبرنگار خبرگزاری ایانا در استان ایلام، محمد مهدی پور سیاه بیدی اظهار کرد: بیش از ۳۹۰ واحد مرغداری در ایلام فعال است و سالانه ۵۲ هزار تن گوشت مرغ تولید می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه این میزان تولید سه برابر نیاز استان ایلام است، گفت: مرغ مازاد مرغدارای ها بدون هیچ محدودیت خریداری و ذخیره می شود.

مدیرکل پشتیبانی امور دام ایلام بیان کرد: برای تشویق و ترغیب مرغداران استان و متضرر نشدن این صنف، مرغ مازاد بر نیاز استان را بدون محدودیت خریداری و پس از طی مراحلی مانند کنترل کیفیت و نظارت در کشتار و بسته بندی و انجماد آن، ذخیره سازی خواهد شد.

وی افزود: تا کنون بیش از ۲۰۰ تن مرغ مازاد بر نیاز بازار مصرف داخلی استان ایلام، خریداری و همواره در حال خرید سر ریز مرغ بازار مصرف هستیم.

پور سیاه بیدی عنوان کرد: خرید مرغ مازاد مرغداران در ثبات نرخ این محصول تاثیر بسزایی دارد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید