رهاسازی ۱۰ هزار قطعه بچه ماهی در گیلانغرب

رهاسازی ۱۰ هزار قطعه بچه ماهی در گیلانغرب

تهران- ایانا- در راستای تحقق برنامه‌های توسعه‌ای حوزه آبزی‌پروری، مرحله سوم پروژه رهاسازی ۱۰ هزار قطعه بچه ماهی ۲۰۰ گرمی در مزارع دهستان چله شهرستان گیلانغرب استان کرمانشاه با موفقیت انجام شد.

کدخبر: 137566

به گزارش ایانا از روابط عمومی سازمان شیلات ایران، این عملیات در یکی از مزارع پیشرو تولید ماهیان سردابی در دهستان چله صورت گرفت.

طبق اعلام رئیس اداره شیلات گیلانغرب، این مزرعه ۱۰ تنی، توانسته با بهره‌گیری از حمایت‌های فنی و اعتباری سازمان شیلات و تسهیلات ۳ میلیارد تومانی بانک کشاورزی (مصوب بودجه سال ۱۴۰۳)، عملیات رهاسازی را با استانداردهای لازم به انجام برساند.

این اقدام راهبردی با هدف افزایش ذخایر شیلاتی و تقویت زنجیره تولید صورت می‌گیرد. کارشناسان معتقدند حمایت از فعالان این حوزه از طریق تسهیلات دولتی، نه تنها به پایداری اقتصادی منطقه کمک می‌کند، بلکه نقش کلیدی در حفظ تعادل زیست‌محیطی و امنیت غذایی منطقه ایفا خواهد کرد.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید