توزیع بیش از ۳۶ هزار تن کود یارانه‌ای در استان تهران در سال زراعی ۱۴۰۴–۱۴۰۵

توزیع بیش از ۳۶ هزار تن کود یارانه‌ای در استان تهران در سال زراعی ۱۴۰۴–۱۴۰۵

تهران- ایانا- در راستای حمایت از بخش کشاورزی و تأمین نهاده‌های اساسی، شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان تهران از توزیع گسترده بیش از ۳۶ هزار تن انواع کودهای یارانه‌ای در سطح این استان در سال زراعی ۱۴۰۴–۱۴۰۵ خبر داد.

کدخبر: 135702

به گزارش ایانا از روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان تهران، علی‌محمد حسینی در سومین روز از هفته جهاد کشاورزی در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد: از ابتدای سال زراعی ۱۴۰۴–۱۴۰۵ تاکنون، در مجموع ۳۶ هزار و ۴۰۴ تن انواع کودهای کشاورزی با حمایت یارانه‌ای دولت در بین کشاورزان، باغداران و بهره‌برداران استان تهران توزیع شده است.

وی با اشاره به ترکیب این نهاده‌ها افزود: از مجموع کودهای توزیع‌شده، ۳۱ هزار و ۲۳۵ تن کود ازته، ۲ هزار و ۶۸۱ تن کود فسفاته و ۲ هزار و ۴۸۸ تن کود پتاسه به بهره‌برداران اختصاص یافته است. این ترکیب بر اساس نیازسنجی خاک، الگوی کشت منطقه و با هدف افزایش بهره‌وری و بهبود عملکرد محصولات زراعی و باغی تعیین شده است.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان تهران تصریح کرد: مدیریت زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان تهران با هماهنگی مدیریت‌های شهرستانی، مسئولیت سهمیه‌بندی و تخصیص این نهاده‌ها را بر عهده داشته و بر اساس سطح زیرکشت، نوع محصولات و نیازهای خاک‌شناسی، سهمیه هر شهرستان تعیین و به انبار کارگزاران معتمد ارسال شده است.

وی با اشاره به نقش فناوری در بهبود فرآیند توزیع اظهار داشت: استفاده از سامانه حواله الکترونیکی موجب شفافیت کامل در فرآیند تخصیص و توزیع کودها شده و امکان رصد و پایش دقیق میزان، نوع و نحوه تحویل نهاده‌ها را فراهم کرده است. این سامانه همچنین روند دریافت کود توسط کشاورزان را تسهیل کرده و از هرگونه انحراف یا سوءاستفاده جلوگیری می‌کند.

حسینی تأکید کرد: هدف اصلی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی، تأمین به‌موقع و منظم نهاده‌های اساسی بخش کشاورزی است و این اقدام در چارچوب سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی و در راستای تحقق امنیت غذایی کشور انجام می‌شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: توزیع هدفمند کودهای یارانه‌ای ضمن افزایش عملکرد محصولات کشاورزی و ارتقای بهره‌وری، به بهبود حاصلخیزی خاک، کاهش هزینه‌های تولید و تقویت معیشت کشاورزان استان تهران کمک خواهد کرد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید