هم زمان با فصل بیمه گری برنج؛ قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی اعلام کرد:

رشد ۳۰ درصدی تعهدات بیمه‌ای در برنج/ اختصاص یارانه دولت در حق بیمه تا ۷۰ درصد

رشد ۳۰ درصدی تعهدات بیمه‌ای در برنج/ اختصاص یارانه دولت در حق بیمه تا ۷۰ درصد

تهران- ایانا- قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی تاکید کرد: در سال زراعی جاری (۱۴۰۵-۱۴۰۴)، بیمه کشت نشاء برنج در سه طرح اصلی شامل «بیمه جامع»، «تک‌خطر آتش‌سوزی» و «بیمه تکمیلی آتش‌سوزی» با هدف حمایت حداکثری از تولیدکنندگان برنج و مدیریت ریسک‌ های قهری- طبیعی اجرا می‌شود.

کدخبر: 134700

به گزارش ایانا، بهزاد باباخانی قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی بیان داشت: در طرح بیمه جامع، برای پوشش‌ عوامل خطر طوفان، سیل، سرما و یخبندان، زلزله، خشکسالی، تگرگ و باران‌های سیل‌آسا در استان های شمالی کشور ارائه می‌گردد. این طرح برای ارقام بومی در سه سطح (۲، ۳ و ۴ تن در هکتار) و برای ارقام پرمحصول در پنج سطح (۲ تا ۶ تن در هکتار) طراحی شده است. 

 باباخانی در ادامه افزود: تعرفه‌های بیمه‌ای این طرح به صورت شهرستانی و با در نظر گرفتن ضریب خطر، رقم محصول و سطح تعهد تعیین می‌شود. حداکثر تعهد بیمه‌ای در تمامی شهرستان‌ها نسبت به سال زراعی گذشته (۱۴۰۴-۱۴۰۳) حداقل ۳۰ درصد رشد داشته است. همچنین در این طرح، میزان یارانه دولت در حق بیمه تا سقف ۷۰ درصد، بسته به درجه ریسک هر منطقه متغیر است.

ارائه گزینه‌های بیمه آتش‌سوزی

باباخانی همچنین بیان داشت:  برای پاسخ به نیازهای متنوع کشاورزان، دو طرح «تک‌خطر آتش‌سوزی» و «تکمیلی آتش‌سوزی» ارائه شده است. طرح تک‌خطر ویژه کشاورزانی است که تمایل دارند تنها ریسک آتش‌سوزی مزارع خود را پوشش دهند و طرح تکمیلی نیز برای کشاورزانی طراحی شده که علاوه بر طرح بیمه جامع، می‌خواهند پوشش آتش‌سوزی را به صورت جداگانه یا تکمیلی خریداری نمایند.

وی متذکر شد:  فصل بیمه گری برنج در پایان اردیبهشت ماه خاتمه می یابد. لذا از تولیدکنندگان تقاضا میشود جهت خرید بیمه نامه برنج برای مزارع خود قبل از پایان مهلت عملیات بیمه گری، به نمایندگی های بیمه کشاورزی و شعب فعال بیمه ای بانک کشاورزی  مراجعه نمایند

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید