نمایشگاه حمل‌ونقل، لجستیک و صنایع وابسته؛ بهره‌وری و هوشمندسازی

نمایشگاه حمل‌ونقل، لجستیک و صنایع وابسته؛ بهره‌وری و هوشمندسازی

نهمین نمایشگاه حمل‌ونقل، لجستیک و صنایع وابسته از ۲۳ تا ۲۶ آذرماه در مصلای امام خمینی(ره) تهران برگزار می‌شود. این نمایشگاه همه‌روزه از ساعت ۹ صبح تا ۵ بعدازظهر پذیرای بازدیدکنندگان است.

تهران-ایانا- نهمین نمایشگاه حمل‌ و نقل، لجستیک و صنایع وابسته که ۲۳ آذرماه و با حضور فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی آغاز به‌کار کرد، بیش از ۱۴۰ غرفه از شرکت‌های فعال در حوزه حمل‌ونقل، لجستیک و صنایع وابسته حضور دارند و کشورهای عضو حوزه بریکس نیز در آن مشارکت کرده‌اند.

به گزارش خبرنگار ایانا،  این نمایشگاه با شعار «بهره‌وری و هوشمندسازی» افتتاح شد و آغاز به کار کرده و میزبان بازدیدکنندگان خارجی از کشورهای مختلف از جمله چین بوده که نشان‌دهنده اهمیت بین‌المللی این رویداد در حوزه حمل‌ونقل و لجستیک است.

همچنین در کنار شرکت‌های فعال در بخش حمل‌ونقل، شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات هوشمندسازی زنجیره حمل‌ونقل نیز در این نمایشگاه حضور دارند؛ خدماتی که می‌تواند نقش مؤثری در افزایش پویایی و کارآمدی زنجیره صادرات و واردات کشور ایفا کند.

در عین حال این دوره از نمایشگاه که با شعار «بهره‌وری و هوشمندسازی» برگزار می‌شود، میزبان فعالان، سرمایه‌گذاران و شرکت‌های دانش‌بنیان خواهد بود. نمایشگاهی که در آن شاهد رونمایی از فناوری‌های نوین و ارتقای نقش بخش خصوصی برای تقویت کریدورهای ترانزیتی منطقه‌ای خواهیم بود.

رویکرد اصلی این رویداد توسعه زنجیره یکپارچه حمل و نقل و لجستیک با محوریت بهره وری، هوشمندسازی و ارتقای نقش بخش خصوصی است. این محورها بر اساس نیازهای راهبردی کشور، سیاست های کلان توسعه زیرساخت ها و ضرورت ارتقای جایگاه ایران در کریدورهای بین المللی ترانزیتی انتخاب شده اند.

 

 

 

خبرنگار، صبا طاهری

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید