مشاور رئیس جمهوری:

ایجاد و توسعه زنجیره های تولید راهبرد برون رفت از مشکلات بخش کشاورزی است

ایجاد و توسعه زنجیره های تولید راهبرد برون رفت از مشکلات بخش کشاورزی است

مشاور رئیس جمهور در امور کشاورزی و امنیت غذایی گفت: راهبرد برون رفت از مشکلات بخش کشاورزی، ایجاد و توسعه زنجیره های تولید است.

کدخبر: 75480

به گزارش ایانا به نقل از  پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، محمود حجتی در مراسم معارفه  کاظم خاوازی وزیر جهاد کشاورزی که با حضور معاون اول رئیس جمهور و مدیران ارشد وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد، با بیان این مطلب افزود: در شش سال اخیر، زنجیره تولید گوشت مرغ توسعه یافت و اقدامات برای ایجاد زنجیره در صنایع لبنی آغاز شد به طوری که برخی از تشکل های دامداران برای ایجاد کارخانه فرآوری لبنیات اقدام و تعدادی از شرکت های بزرگ لبنی، دامداری های بزرگ صنعتی تاسیس کردند.

وی ادامه داد: در کشورهای پیشرفته، زنجیره های تولید توسط تعاونی ها و تشکل ها ایجاد شده است.

حجتی با قدردانی از حمایت های رهبر معظم انقلاب، دولت و تلاش همکاران و همه فعالان بخش کشاورزی در دوران تصدی مسئولیت وزارت جهاد کشاورزی، تصریح کرد: در بخش کشاورزی، ظرفیت های بی شماری وجود دارد که برخی آنها در این دولت شناسایی شد و لازم است برای به فعلیت درآوردن این ظرفیت ها با بهره گیری از یافته های علمی اهتمام شود.

وی یادآور شد: میزان تولید محصولات شیلاتی در ابتدای انقلاب حدود ۳۰ هزار تن بود که با رشد ۴۰ برابری این میزان در حال حاضر به ۱.۳ میلیون تن رسیده و حجم زیادی از آاین افزایش تولید حاصل توسعه آبزی پروری بوده است.

حجتی خاطرنشان کرد: در دولت یازدهم و دوازدهم سرمایه گذاری های بی سابقه ای برای توسعه زیرساخت های بخش کشاورزی انجام شده است،

وی از تلاش های مهندس کشاورز در دوران تصدی معاونت امور زراعت و همچنین سرپرستی وزارت جهاد کشاورزی قدردانی کرد و درباره وزیر جدید جهاد کشاورزی گفت: دکتر خاوازی فردی تحصیل کرده، دانشمند، روستازاده و آگاه به مسائل و مشکلات بخش کشاورزی است و در شرایط سخت کنونی کشور، مسئولیت سنگینی را عهده دار شده است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید