وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد:

ضرورت تسهیل صدور مجوزها برای رونق تولید

ضرورت تسهیل صدور مجوزها برای رونق تولید

وزیر جهاد کشاورزی گفت: در راستای حمایت از کشاورزان و فعالان بخش کشاورزی و رونق تولید، لازم است روند صدور مجوزها و استعلام ها تسریع و تسهیل شود.

به گزارش ایانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، مهندس محمود حجتی در ادامه سفر خود به استان همدان در مراسم افتتاح سردخانه، سورتینگ و بسته بندی 15 هزار تنی سیب زمینی در شهرستان رزن، اظهار کرد: باید با ایجاد زنجیره های تولید اعم جمع آوری، فرآوری و ایجاد صنایع تبدیلی، ضمن ایجاد ارزش افزوده برای تولیدکنندگان، فاصله قیمت تولید تا مصرف محصولات کشاورزی کم و کوتاهتر شود.

وی، توسعه سرمایه گذاری در صنایع تبدیلی و سردخانه ها را کمک بزرگی به کشاورزان به خصوص در فصل تولید و برداشت محصول دانست و خاطرنشان کرد: در سال ٩٢ ظرفیت سردخانه درکشور ٢ میلیون بود اما با اقدامات انجام شده هم اکنون این ظرفیت به ٥ میلیون تن رسیده است.

وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد: ایجاد صنایع تبدیلی، سردخانه ها، انبارهای محصول و تجهیزات و هرگونه فعالیت و ساخت و ساز در راستای افزایش راندمان و ارتقای تولید و ارزش افزوده محصولات کشاورزی و ایجاد پایداری تولید در بخش کشاورزی تغییرکاربری اراضی کشاورزی محسوب نمی شود.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید