مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران:

ذخایر کالاهای اساسی کشور کافی است/ هم‌افزایی شرکت بازرگانی دولتی و بسیج کشاورزی

ذخایر کالاهای اساسی کشور کافی است/ هم‌افزایی شرکت بازرگانی دولتی و بسیج کشاورزی

تهران- ایران- مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران با تاکید بر نقش همکاری گروهی و تلاش دلی همکاران، گفت: در روزهای پر چالش با وجود قطعی سامانه‌ها و چالش‌های حمل‌و نقل، تولید و توزیع کالاهای اساسی بدون هیچ وقفه‌ای ادامه یافته و ذخایر کشور در سطح مناسبی قرار دارد.

به گزارش خبرنگار ایانا، سید سعید راد در همایش فرماندهان بسیج وزارت جهادکشاورزی که روز سه‌شنبه  -۴ شهریورماه- برگزار شد، اظهار داشت: جهاد و بسیج معنای واقعی کار گروهی و از خودگذشتگی را در دل خود داشته و تجربه این روحیه در مجموعه ما همواره مشهود بوده است.

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران، با اشاره به سابقه فعالیت جهادی خود، همدلی و تلاش بی‌چشم‌داشت را از ویژگی‌های مهم موفقیت گروهی دانست و خاطرنشان کرد: این روحیه در شرکت بازرگانی دولتی ایران در جریان فعالیت‌های جهادی و بسیجی همواره مشهود بوده و نمونه‌های عملی آن در خدمت‌رسانی به مردم قابل مشاهده است.

وی به عملکرد شرکت بازرگانی دولتی ایران در تأمین کالاهای اساسی طی روزهای جنگ ۱۲ روزه اشاره کرد و گفت: با وجود چالش‌هایی مانند قطع سامانه سپه، همکاران ما بدون هیچ خللی به تولید و توزیع کالاهای ضروری ادامه داده و در روزهای اول، ۱۰۰ هزار تن روغن، نزدیک به ۶۰ هزار تن برنج و ۱۲ هزار تن شکر تولید و توزیع شد.

راد با بیان اینکه در دوران جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، ۸۷۰ هزار تن گندم بین استان‌ها جابه‌جا شد، خاطرنشان کرد: در یک روز ۳۸۷ هزار تن از این محصول راهبردی از طریق ریلی و توسط ۱۶۰ واگن حمل شد که رکوردی در این ایام محسوب می‌شود؛ همچنین تمام کشتی‌ها در لنگرگاه‌ها با همکاری تأمین‌کنندگان تخلیه شده و هیچ اختلالی در روند تأمین کالا ایجاد نشد.

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران، با بیان اینکه در حال حاضر ذخایر کالاهای اساسی کشور کافی است؛ تاکید کرد: هم‌اکنون مشکل کمبود کالا وجود نداشته و امیدواریم این روند با هماهنگی همه بخش‌ها ادامه یابد.

وی همچنین با اشاره به اهمیت همکاری و کار گروهی در شرایط فعلی کشور گفت: با وجود چالش‌های اقتصادی و پیچیدگی‌های فرایندهای واردات و ترخیص کالا، تلاش همکاران ما و همکاری تأمین‌کنندگان باعث شد که خدمت‌رسانی به مردم بدون مشکل ادامه یابد.

 

 

خبرنگار: شهرزاد مسعودی

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید