با حمایت بانک کشاورزی صورت گرفت:

احیای 90 پروژه تولیدی راکد، با حمایت بانک کشاورزی در سه ماهه نخست سال

احیای 90 پروژه تولیدی راکد، با حمایت بانک کشاورزی در سه ماهه نخست سال

تهران- ایانا- با حمایت بانک کشاورزی و در راستای استفاده از ظرفیت‌های اقتصادی و رونق تولید، از ابتدای سال 1404 تا پایان خردادماه، شرایط فعالیت مجدد و بازگشت 90 طرح تولیدی راکد و نیمه تمام بخش کشاورزی و صنایع وابسته به چرخه تولید فراهم شده است.

کدخبر: 129898

به گزارش ایانا از روابط عمومی بانک کشاورزی، احیای این طرح‌ها از طریق تأمین مالی با مبلغی افزون بر 6531 میلیارد ریال انجام شده و اقدامات متعددی در این فرآیند صورت گرفته است که شامل بخشودگی جرائم وجه التزام، تمدید تسهیلات، رفع مشکلات مربوط به پرداخت اقساط، تخصیص تسهیلات تکمیلی و انجام سایر اقدامات قانونی و مالی بوده است.

همچنین در ادامه گزارش آمده است: در شرایطی که ۸۱ درصد مطالبات غیر جاری بانک کشاورزی مربوط به تسهیلات بخش کشاورزی است، این بانک در حمایت از فعالان این بخش، توسعه پایدار اقتصادی، امنیت غذایی و بهبود معیشت هموطنان، تلاش می کند تا شرایط فعالسازی مجدد طرح های تولیدی راکد و نیمه تمام بخش کشاورزی و صنایع وابسته را فراهم کند.

شایان ذکر است، بازگشت طرح‌های راکد اقتصادی به چرخه تولید، علاوه بر افزایش ظرفیت ‌های تولیدی و رشد بهره‌وری منابع موجود، به ایجاد و حفظ اشتغال و بهبود زنجیره تأمین و توزیع کالاها منجر شده و از این رهگذر، فرصت‌های سرمایه گذاری بیشتر در بخش کشاورزی، زمینه ‌ساز رشد پایدار و متوازن اقتصادی خواهد شد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید