کاشان سرزمین ماهی های قرمز شب عید

کاشان سرزمین ماهی های قرمز شب عید

شهرستان کاشان تولید کننده نیمی از ۱۳۰ میلیون قطعه ماهی قرمز تولیدی در کشور است.

کدخبر: 102796

به گزارش خبرنگار ایانا در استان اصفهان ، مدیر جهادکشاورزی شهرستان کاشان، ظرفیت تولید سالانه این نوع ماهی را در کشور ۱۳۰ میلیون قطعه برشمرد و گفت: بیش از ۵۰ درصد از میزان این تولید، متعلق به این شهرستان است.

رضا مظلومی، منطقه راوند را بزرگترین مرکز تولید و پرورش این نوع آبزیان در این شهرستان معرفی کرد و گفت: سالانه ۴۵ میلیون قطعه ماهی قرمز در شهرستان کاشان تولید می‌شود که بیش از ۳۹ درصد از این ماهی‌ها گونه گلدفیش، ۳۶ درصد ماهیان زنده‌زا و ۲۴ درصد نیز دیگر انواع ماهی‌است.

وی، درآمد سالانه حاصل از فروش ماهیان زینتی و تزئینی را در کاشان ۴۰۰۰ میلیارد ریال بیان کرد و افزود: در ۵۰۰ استخر و حوض و پرورش ماهی ۴ هزار نفر مشغول به کار هستند.

وی گفت: بیشتر ماهی‌های پرورشی ویژه نوروز از گونه گلدفیش‌های معمولی، بلاک مر، کله‌شیری و تلسکوپی است.

به‌گفته مدیر جهادکشاورزی کاشان، بیشتر محصول تولیدی در بازار‌های داخلی عرضه شده و بخشی از تولید نیز به کشور‌های همسایه صادر می‌شود.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید