پیش بینی برداشت ۹۰ هزار تن چغندر قند در استان اصفهان

پیش بینی برداشت ۹۰ هزار تن چغندر قند در استان اصفهان

معاون جهاد کشاورزی استان پیش بینی کرد تا پایان سال از حدود ۱۴۰۰ هکتار از مزارع استان چغندرقند ۹۰ هزار تن محصول برداشت شود.

به گزارش خبرنگار ایانا در استان اصفهان، اصغر رستمی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان میانگین عملکرد محصول چغندر قند استان اصفهان را حدود ۶۰ تن در هکتار بیان کرد و گفت: در سال زراعی جاری حدود هزار و ۷۰۰ هکتار در شهرستان‌های فریدن، برخوار، شاهین شهرومیمه، فلاورجان و اصفهان زیر کشت چغندر قند رفته که بیشترین وسعت زیرکشت این محصول زراعی را به خود اختصاص داده اند.
رستمی گفت: روزانه هزار و ۲۰۰ تن چغندر قند از مزارع شهرستان فریدن برداشت و روانه کارخانه قند اصفهان می‌شود.
بر اساس آمار تا ششم دی ماه امسال کارخانه‌های اصفهان و نقش جهان در مجموع ۴۸۰ هزار تن چغندر قند خریداری کرده اند که ۶۰ هزار تن آن از استان اصفهان بوده است.
۸۰ در صد وسعت زیرکشت چغندر قند استان اصفهان تحت آبیاری نوین است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید