وزیر جهاد کشاورزی در بدو ورود به کرمان:

4.5 میلیون تن محصولات کشاورزی در جنوب کرمان تولید می‌شود

4.5 میلیون تن محصولات کشاورزی در جنوب کرمان تولید می‌شود

وزیر جهاد کشاورزی به منظور بازدید و بهره برداری از پروژه های بخش کشاورزی و دیدار و گفتگو با بهره برداران این بخش به استان کرمان سفر کرد.

کدخبر: 90475

به گزارش ایانا، کاظم خاوازی وزیر جهاد کشاورزی در بدو ورود به استان، هدف از این سفر را رسیدگی به مسائل و مشکلات و همچنین توفیقات بخش کشاورزی جنوب کرمان عنوان کرد و افزود: جنوب کرمان برای ما از اهمیت ویژه ای برخوردار است و حدود 4.2 تا 4.5 میلیون تن محصولات کشاورزی در جنوب استان کرمان تولید می شود.

وی دیدار با کشاورزان، افتتاح پروژه های مهم و تصمیم گیری درباره مشکلات این منطقه از جمله سرمازدگی را از برنامه های سفر خود برشمرد و اظهار امیدواری کرد: در نشست هایی با حضور استاندار، مسئولان محلی، نمایندگان مردم جنوب کرمان در مجلس شورای اسلامی و مدیران ارشد وزارت جهاد کشاورزی بتوانیم تصمیمات مناسبی برای رفع مشکلات اتخاذ کنیم.

وزیر جهاد کشاورزی درباره تصمیم گیری برای جبران خسارت سرمازدگی و طوفان در جنوب کرمان گفت: در این زمینه با معاون اول رئیس جمهور صحبت کردیم و مکاتباتی نیز با وزیر کشور انجام داده ایم و در حال رایزنی هستیم؛ مسائل را جمع بندی می کنیم و انشالله تصمیمات خوبی برای کشاورزان عزیز خواهیم گرفت.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید