معاون تولیدات گیاهی جهادکشاورزی استان قزوین:

زیست فناوری در بخش کشاورزی باید نهادینه شود

زیست فناوری در بخش کشاورزی باید نهادینه شود

معاون تولیدات گیاهی جهادکشاورزی استان قزوین گفت: با استفاده و بکارگیری از توان تخصصی کارشناسان؛ زیست فناوری در بخش کشاورزی نهادینه شود.

به گزارش خبرنگار ایانا در قزوین، مجید اسماعیلی در همایش زیست فناوری، پیشرفت و سلامت انسان افزود:  توسعه و پیشرفت هر کشوری مرهون تلاش صاحبان علم و فناوری است بنابراین  فناوریها باید مورد توجه قرار گیرند.

وی اظهار کرد: زیست فناوری به معنی کاربرد روشهای علمی به کمک عوامل بیولوژیکی برای تبدیل بعضی مواد در صنایع مختلف به ویژه کشاورزی، صنایع غذایی، دارویی و پزشکی است.

اسماعیلی بیان کرد: رشد جمعیت، کمبود موادغذایی، سؤتغذیه، خشکسالی و سرمازدگی، آثار سوءزیست محیطی مصرف بی‎رویه نهاده‌های کشاورزی از موضوعاتی است که متخصصان را در پرداختن به حوزه‌های مختلف کشاورزی و زیست فناوری مشغول ساخته است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با بیان اینکه؛ توسعه زمینهای کشاورزی و افزایش عملکرد در واحد سطح دو راه برای افزایش تولید در بخش کشاورزی هستند گفت:  امکان افزایش اراضی قابل کشت در کشور حتی با تخریب جنگلها و بیابان زدایی به کمتر از ۵ درصد می‌رسد که برای افزایش عملکرد در کشاورزی لازم است از زیست فناوری بهره برد .

اسماعیلی اظهار کرد: زیست فناوری می‌تواند ضمن کاهش هزینه‌ها تولید را افزایش دهد و نیاز غذایی بشر را  تضمین کند.

وی گفت: در حالی که کشور ما از زیرساختهای بزرگی در حوزه زیست فناوری برخوردار است و با وجود داشتن سرمایه‌های عظیم انسانی متخصص و دلسوز، به نظر می‌رسد سهم مردم ایران از این فناوری چشمگیر نیست که باید با تکیه بر اندیشه و تدبیر مدیران دلسوز و شجاع و استفاده از تخصص و توان پژوهشگران کشور، این وضعیت تغییر یابد.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید