مدیر امور زراعت جهادکشاورزی استان اعلام کرد:

کشت کلزا در ده هزارهکتار از اراضی استان تهران

کشت کلزا در ده هزارهکتار از اراضی استان تهران

مدیر امور زراعت جهاد کشاورزی استان تهران گفت: ده هزارهکتار از اراضی استان تهران امسال به زیر کشت کلزا می‌رود که طبق برآوردها 25 هزارتن کلزا تولید خواهد شد.

کدخبر: 60185

حسن بهنیا در گفت‌وگو با خبرنگار ایانا در تهران، با اشاره به اینکه این استان 1و2 دهم درصد از اراضی کشور را در اختیار دارد،گفت: 5 و7 دهم کل تولید محصولات کشاورزی به استان تهران اختصاص دارد که حدود 55 درصد این میزان را مربوط به محصولات زراعی است.

بهنیا با مقایسه وضعیت تولید کلزا طی 4 سال اخیر گفت: تولید کلزا از 210 تن در سال زراعی 92-93 به 1680 تن در سال زراعی 96-97 رسیده که به دلیل کاهش بارندگی، مشکلات پراکنش و سرمای دیررس با افت تولید مواجه شد..

بهنیا تصریح کرد: براساس سهمیه ابلاغی وزارت جهاد کشاورزی در سال زراعی جدید 10 هزار هکتار سطح زیرکشت با تولید 25 هزارتن کلزا پیش بینی شده است.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید