رتبه نخست بابل در تولید عسل در مازندران

رتبه نخست بابل در تولید عسل در مازندران

مدیر جهادکشاورزی بابل گفت: این شهرستان با داشتن 148 هزار کلنی زنبور عسل، رتبه نخست تولید عسل در استان را به خود اختصاص داده است.

کدخبر: 59853

به گزارش خبرنگار ایانا در ساری، سیداحمد طاهری با اشاره به اینکه موفقیت در امر پرورش زنبور عسل، بستگی به دانش و اطلاعات کافی در مورد سازمان کندو، رشد و رفتار زنبوران در رابطه با محیط و وجود منابع طبیعی و گل و گیاه مناسب در منطقه دارد، گفت: عسل همواره یکی محبوب‌ترین خوراکی‌های آشپزی و در عین حال داروی تسکین بسیاری از بیماری‌ها است که اثرات مختلفی بر روی بدن دارد و این امر بستگی به نوع مصرف دارد.

مدیر جهادکشاورزی بابل در باره وضعیت پرورش زنبور در این شهرستان، گفت: امسال  تاکنون یک هزار و 776 تن عسل مرغوب در این شهرستان  تولید و به بازار مصرف عرضه شد.

او بیان کرد: این شهرستان با 148 هزار کلنی زنبور عسل و میانگین برداشت 12 کیلوگرم عسل در هر کندو، رتبه نخست تولید عسل در استان را به خود اختصاص داده است.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید