تأکید معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران بر توانمندسازی بانوان صیاد هنگام؛ مسیر فعالیت قانونی از تعاونیها میگذرد
تهران- ایانا- معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران در سفر به جزیره هنگام، فعالیت در قالب تعاونیها را تنها مسیر قانونی بهرهمندی بانوان صیاد از ظرفیتهای صیادی و ارتقای معیشت جوامع ساحلی دانست.
به گزارش ایانا از روابط عمومی سازمان شیلات ایران، عطاالله رئیسی، در بازدید از جزیره هنگام و نشست با بانوان صیاد این منطقه، بر حمایت همهجانبه سازمان شیلات از فعالیتهای قانونمند بانوان ساحلنشین تأکید کرد.
معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران در این نشست با اشاره به جایگاه و نقش کلیدی زنان در اقتصاد خانوادههای صیادی اظهار داشت: سیاست سازمان شیلات ایران در گام نخست، ساماندهی بانوان صیاد واجد شرایط است تا ضمن تأمین امنیت شغلی آنان، بستری مناسب برای فعالیتهای قانونمند فراهم شود.
وی تصریح کرد: بهرهمندی از تمامی ظرفیتهای صیادی باید در چارچوب قانون و با تأیید نهایی تعاونی صیادی صورت گیرد. این همافزایی میان بانوان صیاد و تعاونیها، کلید توسعه پایدار جوامع محلی و افزایش درآمد خانوارهای ساحلنشین است.
در همین راستا، مسعود بارانی، مدیرکل شیلات هرمزگان نیز با اعلام آمادگی برای تسریع در روند ساماندهی این بانوان، تشکیل تعاونی اختصاصی زنان را گامی مهم برای پیگیری مطالبات و توسعه فعالیتهای آنان دانست و افزود: تلاش میکنیم با حذف موانع اداری، مسیر فعالیت قانونی را برای بانوانِ سختکوش جزیره هنگام هموار کنیم.
گفتنی است، این بازدید با هدف بررسی میدانی مشکلات و ظرفیتهای بانوان صیاد جزیره هنگام انجام شد و بر تداوم پیگیریها تا حصول نتیجه نهایی در زمینه توانمندسازی و ساماندهی کامل این قشر تأکید شد.
دیدگاه تان را بنویسید