تولید بیش از ۲۹ هزار تن ماهی در کهگیلویه و بویراحمد، قطب سوم تولید ماهیان سردآبی کشور

تولید بیش از ۲۹ هزار تن ماهی در کهگیلویه و بویراحمد، قطب سوم تولید ماهیان سردآبی کشور

کهگیلویه و بویراحمد - ایانا - رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد از بررسی و پیگیری حل مشکلات ۱۵ طرح تولیدی بخش کشاورزی در ستاد رفع موانع تولید این سازمان خبر داد و گفت: این اقدام با هدف حمایت از سرمایه‌گذاران و تسریع در روند اجرایی طرح‌ها انجام شده و به رونق تولید و ایجاد فرصت‌های جدید شغلی منجر می‌شود.

کدخبر: 134617

به گزارش ایانا، رضا فرازی عصر چهارشنبه ۹ اردیبهشت ماه، در حاشیه ستاد رفع موانع تولید این سازمان با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری، اظهار کرد: این ۱۵ طرح شامل هفت طرح دام و طیور، یک طرح صنایع تبدیلی، دو طرح تولیدات گیاهی و پنج طرح شآبزی پروری است.

 رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد افزود: در این نشست تلاش شد با استفاده از ظرفیت کارگروه‌های تخصصی موانع پیش‌روی طرح‌ها رفع شود.

فرازی خاطرنشان کرد: حمایت از سرمایه‌گذاران بخش کشاورزی، توسعه اشتغال و بهره‌گیری از ظرفیت‌های دستگاهی و کارگروه‌های تخصصی، از جمله اهداف اصلی این ستاد است.

وی تاکید کرد: تسریع در اجرای طرح‌های سرمایه‌گذاری کشاورزی می‌تواند نقش مؤثری در افزایش ظرفیت‌های تولید، رونق اقتصادی استان و ایجاد فرصت‌های جدید شغلی داشته باشد.

فرازی با اشاره به پیوند تولید داخلی با شاخص‌های اقتصادی کشور، گفت: اشتغال و همچنین قدرت خرید جامعه و حل مسائل گوناگون اقتصادی، به تولید داخلی وابسته است و اجرای این طرح‌ها در مسیر توسعه پایدار بخش کشاورزی قرار می‌گیرد.

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید