چهار هزار هکتار از باغهای کهگیلویه و بویراحمد زیر چتر حفاظتی روغن پاشی زمستانه
کهگیلویه و بویراحمد - ایانا - مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد از اجرای عملیات روغن پاشی زمستانه در سطح 4 هزار هکتار از باغ های این استان خبر داد.
منور صفایینیا روغنپاشی زمستانه را یکی از ارکان اساسی در مدیریت بهداشت باغستانهای میوه در کنترل آفات و بیماریهای درختان دانست و گفت: چهار هزار هکتار از باغهای میوه استان با انجام عملیات روغنپاشی در برابر آفات و بیماریهای مختلف ایمنسازی شد.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه روغنپاشی باغهای میوه در مرحله پیش از گل دهی درختان صورت میگیرد تاکید کرد: بهرهبرداران باغهای میوه در مناطق سردسیری کهگیلویه و بویراحمد برای انجام این اقدام پیشگیرانه فرصت دارند.
وی اظهار کرد: کارشناسان این سازمان با بازدیدهای منظم، شرایط محیطی و بیولوژیکی را برای تعیین زمان مناسب جهت اجرای روغنپاشی زمستانه مورد ارزیابی قرار میدهند.
صفایینیا تصریح کرد: سلامت درختان و اقدامات پیشگیرانه در طول فصل زمستان، بستری اساسی برای باردهی مطلوب و تولید محصولات باکیفیت در فصول بهار و تابستان فراهم میآورد.
دیدگاه تان را بنویسید