۲۱۰ تنی برنج دولتی در کهگیلویه و بویراحمد آماده عرضه به بازار است

 ۲۱۰ تنی برنج دولتی در کهگیلویه و بویراحمد آماده عرضه به بازار است

کهگیلویه و بویراحمد- ایانا - سرپرست مدیریت بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد از آماده‌بودن ۲۱۰ تن برنج سهمیه‌ای برای توزیع در بازار استان خبر داد و اعلام کرد که عرضه این محموله بلافاصله پس از تعیین قیمت جدید آغاز خواهد شد.

کدخبر: 132276

محمدتقی تابش‌مقدم با اشاره به عملکرد توزیع کالاهای اساسی از ابتدای سال 1404 تا ۲۶ آبان ماه، گفت: در این بازه زمانی یک هزار و ۳۳۰ تن برنج، ۵۶۷ تن شکر، ۵۰۰ تن مرغ منجمد و ۱۳۳ تن گوشت منجمد گوساله در اختیار بازار مصرف استان قرار گرفته است.

وی در خصوص توزیع برنج GTC نیز توضیح داد: این برنج در دو مرحله و از طریق فروشگاه‌ها و سامانه بازارگاه عرضه شده که در مرحله نخست هر کیسه ۱۰ کیلویی به قیمت ۵۸۰ هزار تومان و در مرحله بعد با قیمت ۴۹۸ هزار تومان به دست مصرف‌کننده رسید.

تابش‌مقدم، هدف اصلی از این اقدامات را کنترل قیمت‌ها، جبران کمبودها و مدیریت اثرات ناشی از محدودیت واردات برنج عنوان کرد و افزود: در ماه‌های گذشته به دلیل کاهش واردات، بازار با افزایش قیمت و کمبود مواجه بود که با اجرای برنامه‌های جدید، روند بهبود در حال شکل‌گیری است.

سرپرست مدیریت بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی استان همچنین از آغاز دور جدید توزیع نهاده‌های دامی، مرغ، گوشت و برنج از هفته آینده خبر داد و تاکید کرد: ۲۱۰ تن برنج سهمیه‌ای آماده عرضه است و به محض اعلام قیمت جدید، توزیع آن در سراسر استان انجام می‌شود.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید