بازدید وزیر جهاد کشاورزی از طرح احیاء معبد آناهیتا و سد مخزنی کبوترلانه

بازدید وزیر جهاد کشاورزی از طرح احیاء معبد آناهیتا و سد مخزنی کبوترلانه

کرمانشاه- ایانا- وزیر جهاد کشاورزی در جریان روند پیشرفت طرح توسعه و احیای مجموعه تاریخی گردشگری معبد آناهیتا و سد مخزنی آناهیتا (کبوترلانه) در شهرستان کنگاور قرار گرفت.

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، غلامرضا نوری روز پنچشنبه – 25 اردیبهشت -  که در همراهی با رئیس جمهموری در ششمین سفر استانی دولت وفاق  به کرمانشاه سفر کرده است، از طرح احیاء مجموعه گردشگری و تاریخی معبد آناهیتا بازدید کرد. 

هدف از تکمیل طرح توسعه و احیای مجموعه تاریخی گردشگری معبد آناهیتا، آشکارسازی کامل بخش های مدفون شده معبد، شناخت دقیقتر از معماری، تاریخچه و کاربری های مختلف بنا، بدست آوردن اطلاعات لازم برای مرمت و بازسازی و کشف احتمالی آثار و اشیاء تاریخی جدید است.

افزایش دانش علمی و تاریخی، فراهم شدن زمینه پژوهش های باستان شناسی، افزایش جذابیت محوطه برای بازدیدکنندگان و محققان، ایجاد محتوای غنی تر برای موزه و رشد گردشگری و ایجاد اشتغال از اثرات بهره‌برداری این طرح عنوان شده است.

بازدید از سد مخزنی آناهیتا

نوری در برنامه پایانی سفر به شهرستان‌های استان کرمانشاه از سد مخزنی آناهیتا (کبوتر لانه) بازدید کرد و از نزدیک در جریان روند طراحی، اجرا، آبگیری و فعالیت این سد قرار گرفت.

وزیر جهاد کشاورزی در بدو ورود به شهرستان کنگاور با همراهی چراغعلی گروسی فرماندارو جمعی از مدیران این شهرستان به مقام شامخ شهدای این شهرستان در دهستان قره‌گزلوی سفلی ادای احترام کرد.

نوری همچنین در جمع اهالی روستای قره‌گزلوی سفلی حضور یافت و با آنها درباره مشکلات و دغدغه‌های دهستان گفت و گو کرد. 

به گزارش ایانا، غلامرضا نوری قزلجه روز چهارشنبه – 24 اردیبهشت – در همراهی با مسعود پزشکیان رئیس جمهوری در ششمین سفر استانی دولت وفاق با هدف بازدید و افتتاح طرح های کشاورزی، دامداری و توسعه ای و عمرانی به استان کرمانشاه سفر کرد. 

محمدمهدی برومندی معاون امور باغبانی، صفدر نیازی معاون آب و خاک، پیمان اسکندری مدیرعامل شرکت شهرک‌های کشاورزی، سیدسجاد حسینی مشاور وزیر و رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی، فاطمه خمسه مشاور وزیر و مدیرکل امور استان‌ها و هادی جلیلی مدیرکل ارتباطات مردمی در این سفر وزیر جهاد کشاورزی را همراهی کردند.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید