معاون دفتر آموزش و مشارکت های مردمی سازمان جنگلها:
با آموزش مردم توانستیم برای حفظ منابع طبیعی موفق شویم
معاون دفتر آموزش، ترویج و مشارکت های مردمی سازمان جنگل های کشور گفت: 2 هزار و 500 دوره آموزشی مشارکت های مردمی در زمینه حفظ عرصه های طبیعی برای کارکنان دولت و مجریان و بهره برداران عرصه های طبیعی در کشور برگزار شد.
به گزارش ایانا، محمدرضا شریعتی بیان کرد: از این تعداد، 2 هزار دوره ویژه مجریان و بهره برداران عرصه های طبیعی و 500 دوره ویژه کارکنان دولت بوده است. 98 درصد دوره های آموزشی مشارکت های مردمی حفظ عرصه های طبیعی در استان های مختلف و در محل اجرای طرح ها برگزار شد. نیمی از دوره های آموزشی ضمن خدمت کارکنان دولت نیز به صورت ملی و نیمی دیگر به صورت استانی انجام شده است.
شریعتی با اشاره به اینکه توسعه و ترویج فرهنگ بهره برداری صحیح، علمی و معقول از عرصه های منابع طبیعی نیاز به آموزش های مستمر دارد، افزود: اهمیت آموزش امری انکارناپدیر است و تحقق این امر نیاز به تامین کسری های بودجه و مساعدت های همه دستگاه ها به ویژه وزارت جهاد کشاورزی دارد.حفظ منابع طبیعی بدون مشارکت های مردمی امکان پذیر نیست بنابراین ایجاد زمینه های مناسب جهت جلب مشارکت های مردمی به منظور توسعه و احیاء منابع طبیعی بسیار مهم و ضروری است.
معاون دفتر آموزش، ترویج و مشارکت های مردمی سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور با اشاره به بازید از الگوها و طرح های موفق مردمی در عرصه های طبیعی در استان های مختلف کشور، گفت: این بازدیدها با هدف آموزش اصول صحیح حفاظت و بهره برداری بهینه از منابع طبیعی و آشنا ساختن افراد جامعه با راه ها و روش های جلوگیری از تخریب عرصه های منابع طبیعی انجام می شود.
دیدگاه تان را بنویسید