گفت و گوی اختصاصی رییس مرکز توسعه نوغانداری با ایانا:

تلاش زنان در نوغانداری دیگر صنایع روستا را هم فعال می‌کند

تلاش زنان در نوغانداری دیگر صنایع روستا را هم فعال می‌کند

به اعتقاد رییس مرکز توسعه نوغانداری کشور، گسترش کار خانوادگی در نوغانداری، توان مدیریتی و اشتغال زنان در روستاها را افزایش می‌دهد.

عدیل سروی درگفت و گوی اختصاصی با خبرنگار اجتماعی ایانا، ضمن بیان این مطلب ادامه داد: ماهیت کار نوغانداری به نوعی  است که تمام افراد و اعضای خانوار روستایی را در تولید مشارکت می‌دهد، به همین دلیل کار ساده و بهداشتی که بیماری های مشترک میان انسان و حیوانات را ندارد و گسترش آن در خانه ها و خانواده ها به سرعت پیگیری می‌شود.

به گفته او، با همین نگاه تاکنون تمام خانوارهای روستایی  در 18هزار روستای مولد و بهره‌بردار در  22 استان کشور فعال هستند و با تولید خوب و برداشت مناسب ارتزاق مناسب و قابل توجهی دارند.

سروی با اشاره به اینکه با گسترش این صنعت در روستاها، زنان به توسعه دیگر صنایع نیز علاقمند شدند و آنها راهم رونق داده اند، گفت: در همه ی روستاهای بهره بردار، صنایع دستی و قالیبافی هم به همان قدرت رونق گرفته است و زنان روستاها فعال تر از گذشته شده اند. 

رییس مرکز توسعه نوغانداری کشور توضیح داد: برای توانمندی بیشترزنان روستایی، تفاهم نامه‌ای با دفتر توسعه فعالیت‌های کشاورزی زنان روستایی و عشایری تهیه و به منظور توانمندسازی نیروهای تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) کار نظام مند آموزش زنان روستایی  پیگیری خواهد شد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید