/ سردار اشتری با اشاره به راهپیمایی اربعین گفت /

آماده‌باش 30هزار پلیس در مرزها

آماده‌باش 30هزار پلیس در مرزها

فرمانده نیروی انتظامی گفت: برای ارتقای امنیت و آرامش زائران اربعین حسینی(ع) بیش از ۳۰هزار نفر از کادر نیروی انتظامی در ۳ مرز درنظر گرفته‌شده برای عبور و مرور زائران اربعین مستقر می‌شوند.

کدخبر: 61620

به گزارش ایانا، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج، سردار حسین اشتری در دیدار با آیت‌الله مصباح یزدی که در مؤسسه آموزشی امام خمینی(ره) برگزار شد، اظهار داشت: قرارگاه پلیس راه استان قم امروز رسماً به بهره‌برداری رسید.
به گفته او، خوشبختانه ارتباط و تعامل نیروی انتظامی با مردم مناسب و مستمر است، نیروی انتظامی با رویکرد اقتدار همراه با رأفت و مهربانی حرکت می‌کند، با وجود اهمیت پیشگیری‌های اجتماعی مجرمان نباید از ترس و اقتدار نیروی انتظامی حاشیه امنی داشته باشند.
فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به تمهیدات نیروی انتظامی در برقراری امنیت زائران اربعین حسینی(ع) ادامه داد: برای ارتقای امنیت و آرامش زائران اربعین حسینی(ع) بیش از 30 هزار نفر از کادر نیروی انتظامی در سه مرز درنظر گرفته‌شده برای عبور و مرور زائران اربعین مستقر می‌شوند.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید