رئیس بیستمین کنگره بین‌المللی تازه های قلب و عروق ایران

افزایش احتمال سکته قلبی بعد از 40 سالگی

افزایش احتمال سکته قلبی بعد از 40 سالگی

رئیس بیستمین کنگره بین‌المللی تازه های قلب و عروق ایران با بیان اینکه مصرف دخانیات، چربی و فشار خون احتمال حملات قلبی را افزایش می‌دهد، گفت: معمولاً این عارضه در آقایان از سن 40 سالگی به بالا مشاهده می‌شود.

کدخبر: 55408

به گزارش خبرگزاری ایانا به نقل از روابط عمومی کنگره مسعود قاسمی، رئیس بیستمین کنگره بین‌المللی تازه های قلب و عروق ایران با اشاره به موضوع حملات قلبی توضیح داد: یکی از بیماری‌هایی که به عنوان عامل اصلی مرگ و میر در جهان به شمار می‌رود بیماری‌ قلبی بوده که شایعترین نوع آن سکته قلبی است.

رئیس بیستمین کنگره بین المللی تازه های قلب و عروق ایران افزود: طی 5 سال اخیر متخصصان کشور پیشرفت خوبی در زمینه درمان این عارضه داشته‌اند و می‌توانیم در ساعات اولیه بروز سکته‌های قلبی بیماران را مداوا کنیم.

این متخصص قلب و عروق تصریح کرد: احتمال بروز حملات قلبی در افرادی که زمینه بیماری قلبی و عروقی دارند یا سابقه سکته قلبی در خانواده آنها وجود دارد بیشتر خواهد بود.

وی با بیان اینکه مصرف دخانیات، چربی و فشار خون احتمال حملات قلبی را افزایش می‌دهد، توضیح داد: معمولاً این عارضه در آقایان از سن 40 سالگی به بالا و در خانم‌ها نیز پس از سن یائسگی بیشتر مشاهده می‌شود لذا باید در این سنین به تغییرات در قفسه سینه توجه بیشتری شود.

رئیس انجمن آترواسکلروز ایران گفت: از جمله علائم این بیماری می‌توان به احساس درد، فشار و سنگینی بر روی قفسه سینه در هنگام راه رفتن اشاره کرد همچنین تعریق غیرمعمول، تغییر حال عمومی و خستگی زودرس از جمله عوامل برای آغاز سکته‌های قلبی به شمار می‌رود.کاهش وزن، ترک مصرف دخانیات و داشتن یک سبک زندگی مناسب می‌تواند از بروز اینگونه حملات بکاهد.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید