تاکید رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی بر ضرورت مشارکت همگانی در اصلاح الگوی کشت

تاکید رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی بر ضرورت مشارکت همگانی در اصلاح الگوی کشت

آذربایجان غربی- ایانا- رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی، گفت: مشارکت همگانی برای افزایش بهره‌وری و ارتقای آگاهی در زمینه اصلاح الگوی کشت و تغییر اقلیم، از الزامات اساسی توسعه پایدار بخش کشاورزی و از پیش‌شرط‌های اصلی موفقیت در احیای دریاچه ارومیه است.

محمدرضا اصغری در نهمین کاروان ترویج بهره‌وری ویژه الگوی کشت ملی محصولات زراعی با رویکرد تغییر اقلیم در آذربایجان‌غربی اظهار کرد: این برنامه نقش مهمی در بازگو کردن اهمیت آموزش و ترویج در حوزه تولیدات کشاورزی، ارتقای بهره‌وری و سازگاری با شرایط جدید اقلیمی دارد.

وی با بیان اینکه در صورت اجرای موفق برنامه‌های ترویجی در بخش کشاورزی، حدود ۵۰ درصد از مشکلات تولیدکنندگان برطرف خواهد شد، افزود: هدف اصلی این برنامه‌ها کاهش و مدیریت بهینه منابع آبی در بخش کشاورزی است که نقش مستقیم در پایداری منابع و حمایت از روند احیای دریاچه ارومیه دارد.

اصغری با اشاره به کمبود نیروی انسانی در بدنه سازمان جهاد کشاورزی استان تأکید کرد: همه کارکنان و کارشناسان باید در کنار کشاورزان و بهره‌برداران به عنوان مروجان توسعه پایدار فعالیت کنند تا با اجرای برنامه‌های مؤثر، تاب‌آوری بخش کشاورزی افزایش یافته و بهره‌وری در شرایط محدودیت منابع آبی ارتقا یابد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی خاطرنشان کرد: همراهی کشاورزان، کارشناسان و بخش‌های اجرایی برای تحقق اهداف اصلاح الگوی کشت، سازگاری با تغییر اقلیم و تداوم روند احیای دریاچه ارومیه ضروری است و تحقق این امر، آینده‌ای پایدار برای بخش کشاورزی و منابع طبیعی استان رقم خواهد زد.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید