آغاز برداشت شلیل از باغات آذربایجان‌غربی

آغاز برداشت شلیل از باغات آذربایجان‌غربی

آذربایجان غربی- ایانا- مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان غربی، گفت: برداشت شلیل از باغات بارور استان در سطح ۲ هزار و ۹۰۳ هکتار آغاز شد.

حکمت جعفری، گفت: پیش‌بینی تولید در باغ‌های استان ۳۱ هزار و ۸۶۰ تن است که کاهش بارندگی‌های بهاره و سرما موجب شده امسال از میزان کل تولید در حدود ۲۵ الی ۳۰ درصد کاسته شود.

وی، افزود: عمده شهرستان‌های تولید کننده این محصول شهرستان‌های ارومیه، میاندوآب، مهاباد، خوی، اشنویه و سایر نقاط آذربایجان غربی هستند.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی یادآور شد: از تولیدات یاد شده ۵۰ درصد برای ذخیره سازی در سردخانه‌ها و به صورت رومیزی و ۳۰ درصد برای صنایع تبدیلی و همچنین ۲۰ درصد برای صادرات به روسیه و کشورهای حاشیه خلیج فارس استفاده می‌شود.

جعفری بیان کرد: ارقام تولیدی در استان زودرس، میان رس و دیررس مغان، سفید بومی، انجیری و شمس است.

 وی اضافه کرد: شلیل دیر رس مغان به دلیل ماندگاری از جاذبه خوبی در بازار برخوردار است که با توجه به شرایط منطقه، برداشت آن از اواخر تیرماه در سطح استان شروع شده و طی دو تا پنج مرحله برداشت آن تا پایان شهریور ماه ادامه می‌یابد.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با تاکید بر کاهش مصرف آب در مزارع، افزود: در شرایط کنونی جهت رفع بحران‌های آبی، آبیاری تحت فشار( قطره ای) و لوله گذاری چاه تا سر باغ در بین باغداران مرسوم شده است.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید