الزام ثبتنام محصولات زراعی و گلخانهای آذربایجان غربی برای دریافت کد QR در سامانه سماک

آذربایجان غربی- ایانا- مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی، از آغاز ثبتنام محصولات زراعی و گلخانهای این استان در سامانه سماک به منظور دریافت کد QR (کد شناسه) خبر داد.
فرشته صادقی نسب با اعلام این خبر، گفت: تولیدکنندگان محصولات زراعی و همچنین تولیدکنندگان محصولات گلخانهای شامل خیار، گوجه فرنگی، بادمجان، فلفل، کرفس و کاهو ملزم به ثبتنام در سامانه سماک هستند.
وی با اشاره به اهمیت دریافت کد QR برای محصولات کشاورزی، اظهار داشت: این کد نشاندهنده ارتقاء سلامت محصولات گیاهی و انطباق آنها با استانداردهای لازم است. عدم ثبتنام به موقع در سامانه سماک، موجب عدم اخذ گواهی ارتقای سلامت خواهد شد و در نتیجه، محصولات مذکور برای عرضه به بازارهای داخلی و خارجی مورد تایید سازمان حفظ نباتات کشور قرار نخواهند گرفت.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی، هدف از راهاندازی سامانه ارتقاء سلامت محصولات گیاهی را ثبت فرآیندهای کاشت تا برداشت و صدور گواهی ارتقاء سلامت محصول عنوان کرد و تاکید کرد: برای اخذ این گواهی، نظارت مسئولین فنی بر تمامی عملیات مرحله داشت و ثبت آنها در سامانه الزامی است.
صادقی نسب در پایان از تمامی تولیدکنندگان خواست تا در اسرع وقت نسبت به ثبتنام در سامانه سماک اقدام نمایند تا از مزایای این طرح بهرهمند شده و محصولات خود را با اطمینان خاطر به بازارهای داخلی و خارجی عرضه کنند.
دیدگاه تان را بنویسید