رمز موفقیت روابط عمومیها اقناع هوشمندانه افکار عمومی در فضای مجازی است

آذربایجان غربی- ایانا- مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی، با استناد به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت فضای مجازی، خواستار توجه ویژه به این حوزه و نقش کلیدی روابط عمومیها در آن شد.
حجت الاسلام دلریش در آستانه گرامیداشت روز روابط عمومی و ارتباطات در جمع کارکنان روابط عمومی ، با اشاره به اهمیت راهبردی فضای مجازی، بر ضرورت توجه ویژه به این حوزه در سازمان جهاد کشاورزی تأکید کرد.
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی با بیان اینکه فرمایشات مقام معظم رهبری چراغ راه و نقشه عملیاتی برای تمامی ارکان نظام است، گفت: مقام معظم رهبری با درک عمیق از اهمیت فضای مجازی در جلسات متعدد می فرمایند، اگر من رهبر نبودم، مدیریت فضای مجازی را بر عهده می گرفتم. این جمله کوتاه، مسئولیت سنگینی را بر دوش همه ما در جهت بهرهگیری صحیح و مؤثر از این فضا میگذارد.
حجت الاسلام دلریش با تأکید بر نقش محوری روابط عمومی در این میان، اظهار کرد: روابط عمومیها باید با شناخت دقیق از ظرفیتها و تهدیدات فضای مجازی، نسبت به اطلاعرسانی دقیق، شفاف و به موقع فعالیتهای سازمان اقدام کرده و در جهت ارتقای آگاهی عمومی و ترویج کشاورزی نوین تلاش کنند.
این مسئول در ادامه، فراهم کردن زیرساختهای ارتباطی و امکانات مورد نیاز برای کارکنان روابط عمومی را یک اولویت دانست و افزود: نباید نقش روابط عمومیها را تنها به یک روز خاص محدود کرد، بلکه باید در طول سال و در تمامی فعالیتهای سازمان، از ظرفیتهای این حوزه به نحو مطلوب استفاده شود.
در پایان این جلسه، حجت الاسلام دلریش ضمن تبریک روز روابط عمومی و ارتباطات، از زحمات و تلاشهای کارکنان این حوزه قدردانی کرد و بر تداوم و تقویت این تلاشها تأکید کرد.
دیدگاه تان را بنویسید