سنددار شدن بیش از 5 هزار هکتار از اراضی کشاورزی آذربایجان غربی

سنددار شدن بیش از 5 هزار هکتار از اراضی کشاورزی آذربایجان غربی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: در سه ماهه اول سال جاری، سه هزار و 984 فقره به مساحت بیش از پنج هزار و 912 هکتار از اراضی کشاورزی تثبیت مالکیت شده و برای آن‌ها سند اراضی کشاورزی صادر شده است.

کدخبر: 117093

به گزارش خبرنگار ایانا در آذربایجان غربی، خسرو شهبازی با اشاره به مزایای سنددار شدن اراضی کشاورزی، افزود: سنددار کردن اراضی کشاورزی ایجاد بستر مناسب در راستای خدمت‌رسانی بهتر به کشاورزان و همچنین جلوگیری از معضل زمین‌خواری است.

وی ادامه داد: طبق آمار اداره ثبت‌اسناد و املاک استان، برای حدود 50 درصد از اراضی کشاورزی به مساحت بیش از 500 هزار و 575 هکتار در بیش از 41 هزار و 340 قطعه سند تک‌برگ با کاربری کشاورزی صادرشده است.

شهبازی تأکید کرد: از ابتدای اجرای رفع تداخلات اراضی کشاورزی از سال 94 تاکنون ، تعداد 25 هزار و 198 فقره پرونده به مساحت بیش از 101 هزار هکتار از اراضی بهره‌برداران، در راستای تفاهم‌نامه منعقد شده، به ادارات ثبت‌اسناد و املاک در سطح شهرستان‌ها معرفی‌شده است.

وی بیان کرد: در راستای اجرای ماده 54 قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشور، از سال 1401 تاکنون، هفت هزار و 944 فقره پرونده به مساحت 12 هزار و 255 هکتار از اراضی کشاورزی، تثبیت مالکیت و سنددار شده است.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید