جهادکشاورزی کشت فراسرزمینی را باید در اولویت قرار دهد

جهادکشاورزی کشت فراسرزمینی را باید در اولویت قرار دهد

حجت‌الاسلام‌والمسلمین در سومین روز از گرامیداشت هفته جهاد کشاورزی در دیدار با مدیران و معاونین ستادی و مدیران کل ادارات تابعه سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی بیان کرد: این استان یک منطقه مرزی بوده و از ظرفیت و منابع کشورهای همسایه می‌توان برای مباحث دام‌پروری استفاده کرد، چراکه درگذشته نیز مصادیقی برای این موضوعات وجود داشته است.

کدخبر: 115913

به گزارش خبرنگار ایانا در آذربایجان غربی، سید مهدی قریشی بابیان اینکه تشویق‌ها به‌تنهایی برای کشاورزان کافی نیست، افزود: لازم است برای دستیابی به کشاورزی پایدار و حرکت از کشاورزی سنتی به مدرن نیروهای جوان را هم برای حضور در این عرصه اقتصادی تشویق کرد.

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان غربی بابیان اینکه ترسیم افق‌های صادراتی برای محصولات این بخش نیز نباید مورد غفلت باشد، ادامه داد: برنامه‌ریزی برای این موضوع توسط مسئولان استانی در جهاد کشاورزی باید به‌صورت جدی پیگیری شود.

امام‌جمعه ارومیه با اشاره به اینکه امنیت غذایی امروزه موضوع بسیار مهمی است، ادامه داد: قیمت‌گذاری به‌موقع گندم می‌تواند در گرایش کشاورزان به کشت، داشت و برداشت بهینه این محصول استراتژیک، رسیدن به خودکفایی و تحویل به‌موقع آن مؤثر باشد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین قریشی با اشاره به اینکه الگوی کشت باید به‌روشنی برای کشاورزان تبیین شود، اضافه کرد: شفاف‌سازی مطلوبی در این زمینه انجام شود که کشاورزان درزمینهٔ صرفه‌جویی در مصرف بهینه آب و بهره‌وری چه محصولاتی بکارند.

امام‌جمعه ارومیه تأکید کرد: لازم است اقدامات ترویجی در این راستا انجام شود تا شهروندان و کشاورزان بتوانند در این زمینه اطلاعات لازم را داشته و در این مسیر حرکت کنند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی نیز در این زمینه گفت: الگوی زراعی به کشاورزان داده‌شده و ۷۲۰ هزار هکتار از اراضی زراعی استان با برنامه ابلاغی زیر کشت رفته و برنامه‌ها عملیاتی شده است.

خسرو شهبازی با اشاره به کشت سالانه ۱۵ هزار تنی صیفی و سبزی در گلخانه‌های استان، افزود: صادرات محصولات گلخانه‌ای، سیب‌درختی، عسل و محصولات فراوری‌شده در صنایع تبدیلی و تکمیلی نیز در برنامه صادرات استان لحاظ شده است.

وی با اشاره به روند صادرات مطلوب سیب‌درختی در سال زراعی جاری یادآور شد: ظرفیت سورتینگ و بسته‌بندی میوه به‌ویژه سیب‌درختی در استان بیش از  ده برابر شده است.

وی در ادامه به ارائه گزارشی از برنامه‌های اجرایی سازمان وادارات تابعه در جهت تحقق شعار سال، افزایش بهره‌وری، رشد تولید، مهارت‌ و به‌طورکلی عناوین برنامه‌های گرامیداشت هفته جهاد کشاورزی در سال جاری در سطح استان پرداخت.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید