رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی تاکید کرد:

تشدید نظارت و بازرسی ها بر عملکرد نانوایی ها در آذربایجان غربی

تشدید نظارت و بازرسی ها بر عملکرد نانوایی ها در آذربایجان غربی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با اشاره به اهمیت تامین نان به‌عنوان غذای اصلی سفره مردم، گفت : بازرسان باید نسبت به فعالیت نانوایی‌ها حساسیت بیشتری داشته و با تخلفات رخ داده برخورد جدی کنند. همچنین نسبت به تشویق نانوایان قانونمند و مردم‌دار اقدام کنند.

کدخبر: 115368

به گزارش خبرنگار ایانا از آذربایجان غربی ، خسرو شهبازی در جلسه مسائل و مشکلات حوزه آرد و نان که در سالن جلسات جهاد کشاورزی استان برگزار شد، با تاکید بر لزوم نظارت بیشتر توسط اتحادیه و دستگاه‌های نظارتی بر عملکرد نانوایی‌ها از مردم خواست همچون گذشته به همراهی و همکاری خود با بازرسان و دستگاه‌های نظارتی ادامه داده و تخلفات مشاهده شده را سریعا گزارش کنند تا تمهیدات لازم اتخاذ شود.

مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی استان نیز در این جلسه از انجام 14 هزار و 548 مورد بازرسی از ابتدای سال جاری تاکنون توسط بازرسان جهاد کشاورزی از سطح نانوایی‌ها و کارخانه‌های آرد استان خبر داد که منجر به تشکیل یک هزار و 14 پرونده در تعزیرات حکومتی شده است.

قادر شهسوار افزود: ارزش پرونده‌های تشکیل شده بیش از 643 میلیون تومان بوده و بیشترین بازرسی‌ها مربوط به ارومیه با دو هزار و 843 مورد بازرسی و تشکیل 348 پرونده به ارزش بیش از 174 میلیون تومان بوده است.

 وی اضافه کرد: 46 اکیپ بازرسی قرارگاه امنیت غذایی جهاد کشاورزی در سطح استان فعال هستند که 8 اکیب بازرسی در مرکز استان مستقر شده است.

شهسوار بیان کرد: با همکاری سایر اکیپ‌های بازرسی سازمان صمت، بسیج اصناف، اتحادیه‌های مربوطه و سازمان تعزیرات حکومتی، اخیرا 31 اکیپ در اجرای طرح تشدید نظارت و بازرسی بر بازار کالاهای اساسی از جمله آرد و نان در سطح شهرستان ارومیه همکاری می‌کنند.

شهسوار ادامه  داد: با توجه به اینکه عرضه نان در نانوایی‌ها صرفا از طریق دستگاه کارت‌خوان انجام می‌گیرد، بنابراین در مرحله سوم اجرای طرح هوشمندسازی در واقع سهمیه آرد بر اساس عملکرد نانوایی‌ها به نانوایان اختصاص داده می‌شود. از شهروندان عزیز درخواست می‌کنیم هرگونه تخلفات صنفی اعم از گران‌فروشی، کم‌فروشی، عدم درج قیمت و رعایت نکردن دستورالعمل‌های بهداشتی، احتکار و سایر موارد را به سامانه‌های 1866، 124 سازمان صمت یا 135 تعزیرات حکومتی گزارش دهند.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید