معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی:
4062 جایگاه دامی از زلزله خوی خسارت دیده است
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت : در پی وقوع زمین لرزه 5.4 ریشتری مورخه 28 دی ماه در شهرستان خوی، حدود 4 هزار و 62 جایگاه دامی به ارزش بیش از 3 هزار میلیارد ریال دچار خسارت شد.
به گزارش خبرنگار ایانا در آذربایجان غربی ، غلامعلی مرادی افزود : بر اساس ارزیابی های اولیه کارشناسان میزان خسارت وارده به واحدهای دامی در 39 روستا ، به منظوربهسازی 1173 جایگاه دامی در سطح 58 هزار و 750 مترمربع به ارزش 470 میلیارد ریال و 7 واحد صنعتی به مساحت 119 هزار و 958 مترمربع به ارزش 30 میلیارد ریال برآورد شده است .
مرادی تصریح کرد: 6 هزار میلیارد ریال نیز به دو ساختمان اداری جهاد کشاورزی به مساحت 300 مترمربع خسارت وارد شده است .
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت :متاسفانه در پی وقوع زلزله زمین لرزه ای به بزرگی 5.9 درجه در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) ساعت 21 و 44 دقیقه شنبه شب 8 بهمن ماه نیز شهر خوی دوباره لرزید که باعث وارد شدن خسارت به اماکن دامی در مناطق زلزله زده شد که امروز ، 18 اکیپ جهادکشاورزی و 4 اکیپ دامپزشکی برای ارزیابی و برآورد خسارت دقیق به مناطق زلزله زده اعزام شدند.
مرادی اضافه کرد: با توجه به شدت بیشتر زمین لرزه و اینکه طبق برخی گزارشها، این زلزله علاوه بر شهرهای ارومیه و سلماس و برخی شهرهای استان آذربایجان شرقی در برخی کشورهای دیگر از جمله ترکیه و ارمنستان هم احساس شد، لذا انتظار میرود که میزان خسارتهای آن بیش از زلزله های گذشته باشد که نتایج بررسی ارزیابان خسارت در اسرع وقت اعلام خواهد شد.
دیدگاه تان را بنویسید