جهش تولید گوشت سفید در هشترود/ تولید سالانه 8 هزار و 500 تن گوشت مرغ

جهش تولید گوشت سفید در هشترود/ تولید سالانه 8 هزار و 500  تن گوشت مرغ

آذربایجان شرقی- ایانا- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هشترود از تولید سالانه 8 هزار و 500 تن گوشت مرغ در این شهرستان خبر داد.

محمد علیزاده با اشاره به ظرفیت بالای تولید گوشت سفید در این شهرستان گفت: هم‌اکنون ۳۶ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت ۷۶۱ هزار و ۱۰۰ قطعه در شهرستان هشترود در حال فعالیت هستند.

وی بیان کرد: بیش از ۷۰ درصد تولیدات گوشت شهرستان هشترود به سایر شهرهای استان عرضه می‌شود.

وی افزود: در سال ۱۴۰۴ دو واحد غیرفعال مرغداری، واحد پرویز نجاری پس از ۱۵ سال و واحد اسفندیار نجاری پس از ۳ سال وقفه، فعالیت خود را از سر گرفته‌اند که این اقدام گامی مثبت در راستای افزایش تولید، خودکفایی و ایجاد اشتغال در شهرستان محسوب می‌شود.

علیزاده با اشاره به آمار جوجه‌ریزی در ۶ ماهه نخست سال جاری اظهار کرد:  در این مدت ۶۵ مرغداری گوشتی با ظرفیت یک‌میلیون و ۴۹۳ هزار و ۴۲۰ قطعه جوجه‌ریزی داشته‌اند و به‌طور متوسط ماهانه حدود ۲۵۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در این واحدها انجام شده است.

وی ادامه داد: در همین بازه زمانی ۶ هزار و 750 تن نهاده ذرت و سویا به مرغداری‌های گوشتی شهرستان ارسال و در واحدهای تولیدی مصرف شده است.

علیزاده در پایان با تاکید بر اهمیت نظارت مستمر بر فعالیت واحدهای مرغداری گفت: تعداد جوجه‌ریزی در واحدها و فرآیند عرضه مرغ با رصد، پایش و بازدیدهای مشترک کارشناسان اداره بهبود تولیدات دامی، تنظیم بازار و دامپزشکی کنترل و مدیریت می‌شود

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید