یافتههای تحقیقاتی دیم تأمینکننده امنیت غذایی است

آذربایجان شرقی- ایانا- توسعهیافتههای تحقیقاتی مؤسسه تحقیقات دیم کشور موجب افزایش چشمگیر تولید محصولات زراعی در دیمزارها شده است و توسعه زیرساختهای این مؤسسه برای تداوم و افزایش تولید بیشتر، ضروری است.
غلامرضا گل محمدی، در بازدید از پایگاه نوآوری مؤسسه در شهرستان مراغه گفت: مؤسسه تحقیقات کشاورزی دیم با اجرای طرحهای تحقیقاتی نیاز محور و انتقالیافتهها، نقش کلیدی در تأمین امنیت غذایی کشور و پایداری تولید محصولات زراعی در شرایط تغییر اقلیمی دارد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی تصریح کرد: بهرهبرداران با بهکارگیری ارقام دیم، مدیریتهای زراعی، رعایت الگوی کشت و تغذیه بهینه میتوانند پتانسیل تولید محصولات زراعی در شرایط خشکسالی را افزایش دهند.
رئیس سازمان تات افزود: در بازدید میدانی مشاهده شد بهرهبردارانی که از دستورالعملهای فنی مؤسسه دیم استفاده کردهاند در مقایسه با مزارع کشاورزان، عملکرد بیشتری داشتند که بیانگر اثربخشی بالای ارقام دیم دارد.
گل محمدی افزود: مؤسسه تحقیقات دیم با معرفی ارقام جدید و پر پتانسیل برای اقلیمهای مختلف سرد، معتدل و گرم دیم کشور موجب افزایش تنوع رقم برای پایداری تولید شده است که جای تقدیر دارد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی در مورد مصرف کودی اظهار کرد: یافتههای تحقیقاتی مؤسسه دیم با تمرکز بر مصرف کود پاییزه و اصلاح الگوی مصرف کودی، ضمن افزایش تولید، میزان خسارت محصولات زراعی دیم را کاهش داده است.
وی ادامه داد: حمایتهای سازمان تات برای تأمین اعتبارات زیرساختی برای تولید در مؤسسه ادامه خواهد داشت و از ضروریات و برنامههای مهم سازمان است که نیازمند حمایت و همکاری دستگاههای استانی در تأمین بخشی از اعتبارات این زیر ساختها است.
دیدگاه تان را بنویسید