جشنواره طبخ ماهی در مراغه با هدف ترویج مصرف آبزیان

جشنواره طبخ ماهی در مراغه با هدف ترویج مصرف آبزیان

آذربایجان شرقی-ایانا- جشنواره طبخ ماهی با هدف ترویج مصرف آبزیان و با حضور جمعی از دانش‌آموزان دختر متوسطه در شهرستان مراغه برگزار شد.

هادی خرسندی، در حاشیه این جشنواره با اشاره به وجود ۵۷ واحد پرورش ماهی در این شهرستان، از برنامه‌های جهاد کشاورزی برای توسعه آبزی‌پروری از طریق پرورش ماهی در استخرهای معیشتی کشاورزی و با استفاده از فناوری‌های نوین در استخرهای موجود خبر داد.

معاون رئیس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ویژه مراغه، همچنین افزود: جهاد کشاورزی برنامه‌هایی برای توسعه این بخش از طریق افزایش مکانیزاسیون، ترویج آبزی‌مصرفی و برنامه‌ریزی و هماهنگی در توسعه شهرک شیلات با هدف گردشگری و پرورش آبزیان در دستور کار دارد.

وی افزود: شهرستان مراغه با دارا بودن ظرفیت‌های مناسب در زمینه آبزی‌پروری، می‌تواند نقش مهمی در تأمین پروتئین مورد نیاز جامعه و توسعه اقتصادی منطقه ایفا کند. برگزاری چنین جشنواره‌هایی می‌تواند گامی مؤثر در جهت تحقق این اهداف باشد.

در این جشنواره، آموزش‌های عملی روش‌های مختلف طبخ ماهی به دانش‌آموزان دختر ارائه شد. هدف از این اقدام، آشنایی بیشتر نسل جوان با فواید مصرف ماهی و ترویج فرهنگ مصرف آبزیان در بین خانواده‌ها عنوان شده است.

 

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید