باید ظرفیت‌های شهرستان آذرشهر را حفظ و احیا کنیم

باید ظرفیت‌های شهرستان آذرشهر را حفظ و احیا کنیم

فرماندار شهرستان آذرشهر گفت: این شهرستان دارای ظرفیت‌های غنی گردشگری، صنایع دستی، معادن، تجارت و صنعت است و دلیل برگزاری جشنواره محصولات کشاورزی آذرشهر در تبریز نیز معرفی هرچه بیشتر این ظرفیت‌ها در مرکز استان است.

به گزارش خبرنگار ایانا در آذربایجان شرقی، شمسعلی محمودیان در افتتاحیه جشنواره محصولات کشاورزی و صنایع تبدیلی آذرشهر که در پارک باغشمال تبریز برگزار شد با اشاره به ثبت ملی باقلوای گوگان، شیرینی میان پر قاضی جهان، نخودچی ممقان، سوزن‌دوزی ممقان و لپه آذرشهر، تاکید کرد: باید تمامی این برندها که جزوی از هویت ما و حاصل زحمت انسان‌های این منطقه است، حفظ شود.

وی ادامه داد: اشتغال‌زایی در برابر تهدیداتی که کشورمان با آن‌ها رو به رو است، از طریق حمایت از این ظرفیت‌ها و برندهایی که در هر یک از شهرستان‌ها وجود دارد، میسر می‌شود و به این منظور باید جایگاه ظرفیت‌های شهرستان آذرشهر را احیا کنیم.

محمودیان با اشاره به اجرای طرح‌های احیای قنات، طرح‌های آبخیزداری و صیانت از سفره‌های زیرزمینی، گفت: مردم شهرستان آذرشهر همچنان در سنگر تولید حضور داشته و به تولید و کشاورزی ادامه می‌دهند.

 

خبرنگار: مهسا رمضانی

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید