فتحی در گفتگو با ایانا خبر داد:

مطالبات گندم کاران استان آذربایجان شرقی پرداخت شد

 مطالبات گندم کاران استان آذربایجان شرقی پرداخت شد

رییس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی اعلام کرد: بیش از ۵۶۰ هزار تن گندم در سال 1401 در استان آذربایجان شرقی تولید شده است.

کدخبر: 108802

اکبر فتحی در گفتگو با خبرنگار ایانا در آذربایجان شرقی، با اعلام این مطلب گفت:  تاکنون ۳۰۵ هزار تن گندم در قالب های مختلف از کشاورزان و گندمکاران استان آذربایجان شرقی خریداری شده که نسبت به سالزراعی گذشته بیش از ۲۰۰ درصد افزایش دارد.

وی افزود: ۲۵۶ هزارتن گندم به صورت تضمینی، ۱۷هزار تن به صورت توافقی، ۱۵هزار تن خرید بذری و ۱۷هزار تن گندم های مانده از سال قبل توسط مراکز معرفی شده سازمان جهادکشاورزی استان در غله و  تعاون روستایی خریداری شده است.

 رییس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی با بیان اینکه پنج مرکز خرید دولتی شامل سیلوی شماره یک و دو در تبریز و سیلوهای هشترود ، میانه و اهر هم اکنون خرید گندم باقی مانده کشاورزان را انجام می دهند  ادامه داد: کل مطالبات گندم کاران استان با پرداخت ۳ هزار و ۱۱۲ میلیارد و 388 میلیون تومان محقق شده است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید