رئیس انجمن ملی خرما:

خرمای پیارم مناسب عرضه در بورس

خرمای پیارم مناسب عرضه در بورس

ایانا-کشاورزی: تولید بیش از 50درصد از خرمای تولیدی کشور خرمای رطب است که مناسب عرضه در بورس نیست.

با توجه به اینکه بورس قادر به تعیین کیفیت کالا و نیز ایجاد رقابت در بازار است، جهاد کشاورزی درصد آن است تا کالاهای مختلف از جمله خرما، کشمش، گل و میوه ها را وارد بورس کند.

محسن رشیدی فرخی رئیس انجمن ملی خرما در گفت‌وگو با خبرنگار گروه کشاورزی ایانا در خصوص ورود خرما به بورس گفت: تولید بیش از 50درصد از خرمای تولیدی کشور خرمای رطب است که مناسب عرضه در بورس نیست.

او با بیان اینکه خرمای رطب نیاز به نگهداری ویژه دارد، افزود: در این خصوص نیاز به ایجاد زیرساخت‌های مناسب وجود دارد.

رشیدی فرخی با تاکید بر اینکه برای پی بردن به میزان زیرساخت‌های لازم موجود از کشمش و یا خرمای پیارم که صادراتی است می‌توان در بورس استفاده کرد‌، گفت: کشمش به دلیل رطوبت پایین قابلیت نگهداری راحت‌تری نسبت به خرما دارد.

او ادامه داد: خرمای پیارم نیز به دلیل تولید 10تا 12 هزار تنی سالانه و نگهداری راحت‌تر می‌تواند برای شروع در بورس عرضه شود.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید