مدیرکل منابع طبیعی تهران:

کاهش مصرف چوب الگویی برای مصرف پایدار منابع است/ لزوم جایگزینی مصنوعات پلیمری

کاهش مصرف چوب الگویی برای مصرف پایدار منابع است/ لزوم جایگزینی مصنوعات پلیمری

تهران- ایانا- مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران گفت: اصلاح سبک مصرف مصنوعات چوبی علاوه‌بر حفاظت از جنگل‌ها، می‌تواند الگویی پایدار برای مصرف بهینه منابع در جامعه باشد.

به گزارش ایانا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران، میرحامد اختری با اشاره به محدودیت سرانه پوشش جنگلی در کشور بر ضرورت تغییر سبک استفاده از مصنوعات چوبی در منازل و اماکن اداری و جایگزینی آن با مصنوعات پلیمری تأکید کرد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران با بیان چالش‌های کمبود سرانه پوشش جنگلی در ایران، اصلاح سبک مصرف مصنوعات چوبی در زندگی روزمره را مهم دانست.

وی اظهار داشت: با توجه به محدودیت منابع جنگلی و فشار روزافزون بر جنگل‌های کشور، استفاده از جایگزین‌هایی پلیمری و مواد مشابه به جای مصنوعات چوبی در ساخت و تجهیز منازل مسکونی، اماکن عمومی و ادارات ضروری است.

اختری افزود: این رویکرد می‌تواند نقش مؤثری در کاهش تقاضا برای چوب و به دنبال آن جلوگیری از قاچاق چوب ایفا کرده و به حفظ منابع طبیعی کشور کمک شایانی کند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران تأکید کرد: تغییر سبک کاربرد مصنوعات چوبی علاوه‌بر حفاظت از جنگل‌ها، می‌تواند الگویی پایدار برای مصرف بهینه منابع در سطح جامعه باشد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید