مدیر باغبانی جهاد کشاورزی مازندران:

صادرات طلای نارنجی مازندران از ۲۰ هزار تن گذشت

صادرات طلای نارنجی مازندران از ۲۰ هزار تن گذشت

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: صادرات مرکبات از استان مازندران به بیش از ۲۰ هزار تن رسید.

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، حسن رزاقی درباره برداشت مرکبات در استان بیان کرد: برداشت نارنگی و برداشت پرتقال در سطح باغ‌های مازندران آغازشده است.

وی با اشاره به اینکه صادرات مرکبات از استان مازندران به ۲۰ هزار تن رسیده است، اضافه کرد: بیشترین میزان صادرات هم مربوط به شهرهای ساری، میاندورود و جویبار است.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: اگر بحث صادرات دریایی رونق بگیرد اثرات بیشتری به همراه خواهد داشت و در کنار رونق صادرات، باغداران هم با توجه به بالا رفتن هزینه‌های تولید دلگرم می‌شوند.

رزاقی به پیش‌بینی تولید سه میلیون تن مرکبات امسال در مازندران اشاره کرد و یادآور شد: بحث شناسنامه‌دار کردن باغ‌ها طرحی بود که آبان ماه سال گذشته رونمایی شد و در حال حاضر هم ۱۹ هزار هکتار از باغ‌های مرکبات و دو هزار هکتار از باغ‌های کیوی شناسنامه‌دار شدند.

وی یادآور شد: صادرات از باغ‌هایی است که شناسنامه‌دار باشند و نوید آینده پررونقی را برای صادرات محصولات مازندران به همراه خواهد آورد.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به برداشت بیش از ۵۰ درصدی نارنگی استان، گفت: در حال حاضر نگرانی در ارتباط با آفت و همچنین یخبندان نداریم.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید