تولید سالانه۴۰ میلیون نشا در شهرستان کوار

تولید سالانه۴۰ میلیون نشا در شهرستان کوار

فارس- ایانا- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوار از تولید سالانه ۴۰میلیون انواع نشا در این شهرستان خبر داد .

عبدالرسول جوکار، گفت:   این میزان نشا مکانیزه  تولیدی در گلخانه‌ها شامل پیاز، گوجه فرنگی، خیار، فلفل، بادمجان، هندوانه و کلم  است .

وی افزود: از مهم‌ترین مزیت‌های تولید نشاء و کشت غیرمستقیم سبزی و صیفی می توان به کاهش مصرف سموم  دفع آفات،  کاهش مصرف بذر، کاهش هزینه های وجین و تنک کردن محصول، افزایش عملکرد محصول و کاهش مصرف آب، کاهش هزینه‌های تولید و به طور کلی  افزایش کمی و کیفی تولید محصول اشاره کرد.

 مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوار  گفت: تولید نشا ارگانیک، تولید در مزرعه، در سیستم بسته، در گلخانه، تولید به صورت شناور و با استفاده از سینی های کاشت نشا، از جمله شیوه‌های تولید نشا هستند که هر کدام دارای مزایا و معایب مخصوص به خود است  که برای اطلاع از مناسب ترین روش کشت نشا کارشناسان این مدیریت با ارائه نظرات کارشناسی خود می توانند به انتخاب بهترین روش به بهره برداران کمک کنند.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید