مرمت و بازسازی پنج رشته قنات در اقلید
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اقلید از مرمت و بازسازی پنج رشته قنات در بخش مرکزی این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایانا در فارس، ارسلان صالحی با بیان اینکه این عملیات در 9 ماهه اول سال جاری اجرا شده است، گفت: این قنوات شامل هادی آباد، چشمه علی، سنقر، تیمارجان و سرکت است و تامین اعتبار بیش از یک میلیارد و 400 میلیون تومان آن از محل اعتبارات استانی و فنی بخش دولتی و 220 میلیون تومان کمکهای مردمی منطقه بوده است.
به گفته وی؛ با اتمام عملیات مرمت و بازسازی این قناتها، دبی آب خروجی بین 10 تا 15 لیتر بر ثانیه افزایش یافته است.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: با افزایش آبدهی قنات، امکان آبرسانی به بیش از هزار و 400 هکتار از اراضی زیردست و تحت شرب این قنوات در شهرستان اقلید فراهم شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اقلید به اهمیت حفظ و نگهداری قنوات و توجه ویژه دولت به بازسازی آنها، اشاره کرد و افزود: بیش از 600 بهرهبردار مناطق حومه، شهرمیان و خنجشت ذینفع این قناتها هستند.
دیدگاه تان را بنویسید