مدیر کل بازسازی ذخایر سازمان شیلات؛

مراکز بازسازی ذخایر آبزیان جنوب کشور توسعه پیدا می‌کنند

 مراکز بازسازی ذخایر آبزیان جنوب کشور توسعه پیدا می‌کنند

تهران- ایانا- مدیر کل بازسازی ذخایر سازمان شیلات گفت: با توجه به نقش راهبردی خلیج فارس و دریای عمان در تأمین امنیت غذایی، سازمان شیلات ایران ساخت سه مرکز بازسازی ذخایر آبزیان را در استان هرمزگان آغاز کرده و خواستار تأمین اعتبارات تکمیلی برای تکمیل این پروژه‌های راهبردی شد.

ناصر کرمی‌راد، در گفت‌وگو با خبرنگار ایانا   بیان کرد: از ۱۳ مرکز بازسازی ذخایر آبزیان در کشور، ۸ مرکز در استان‌های شمالی واقع شده، اما با توجه به ظرفیت بالای صید و تنوع زیستی در جنوب، نیاز به ایجاد مراکز مشابه در استان‌های جنوبی به شدت احساس می‌شود.

 

مدیرکل بازسازی ذخایر سازمان شیلات ایران با بیان اینکه عملیات اجرایی این مراکز پیشرفت قابل توجهی داشته اما برای تکمیل آنها نیازمند تخصیص اعتبارات جدید از سوی دولت است افزود:در همین راستا، سه مرکز در استان هرمزگان در جاسک،  بندر لنگه و جزیره قشم در دست ساخت است.

وی همچنین بر لزوم توسعه این مراکز در استان‌های خوزستان، بوشهر و سیستان و بلوچستان تأکید کرد و گفت: این پروژه‌ها ملی هستند و نقش مهمی در بازسازی ذخایر انواع گونه‌های بومی خلیج فارس و دریای عمان ایفا می‌کنند.

به گفته کرمی‌راد، توسعه مراکز بازسازی ذخایر آبزیان در جنوب کشور، همسو با سیاست‌های دریا‌محور و تأکیدات مقام معظم رهبری در زمینه امنیت غذایی و بهره‌برداری پایدار از منابع آبزی، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است.

 

خبرنگار: شبنم مسعودی

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید