مدیرکل غله استان کرمان:
نان محلی در حال فراموشی است
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمان بر اهمیت و نقش روابط عمومیها در اطلاعرسانی و شناساندن آیینها و دستآوردهای زنجیره گندم، آرد و نان و سایر کالاهای اساسی و بیان آن به مردم تأکید کرد و گفت: لازم است برای تحقق این موضوع که یکی از ضرورتهاست، مدیران استانی با درک این اهمیت، ارتباط و تعامل سازندهای با مسئولان روابط عمومی استان خود داشته باشند.
خراسان رضوی-ایانا، به گزارش مرکز اطلاعرسانی شرکت بازرگانی دولتی ایران (مبدأ)، داریوش ماهری در همایش مدیران روابطعمومی شرکت بازرگانی دولتی ایران با اشاره به بلوای نان در سال ۱۳۲۰، توضیح داد: سابقه تاریخی نان به دخالت دولت در آن سالها با دادن یارانه به ۴ نوع نان سنتی سنگک، تافتون، لواش و بربری بازمیگردد.
وی با اعلام اینکه در کشورمان، انواع نانهای بومی و محلی وجود دارد که بسیار سالم و مقوی هستند، افزود: با توسعه ارتباطات، متاسفانه نانهای سنتی و استفاده از این نوع نانها، رو به فراموشی گذاشت.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی دولتی ایران با تأکید اهمیت و جایگاه برگزاری جشنواره ملی نان در استان کرمان، گفت: خوشبختانه استقبال خوبی از اولین و دومین دوره این جشنواره شده و امیدوارم سال آینده، شاهد برگزاری هر چه با شکوهتر سومین دوره آن باشیم.
عکس: سید سعید جعفری
خبرنگار: رحمان احمد خانی
دیدگاه تان را بنویسید