36 میلیون قطعه جوجه ریزی در آذربایجان غربی انجام شد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون بیش از 36 میلیون و 500 قطعه در سطح واحدهای مرغداری گوشتی استان جوجه ریزی شده است.

36 میلیون قطعه جوجه ریزی در آذربایجان غربی انجام شد

به گزارش خبرنگار ایانا در آذربایجان غربی، خسرو شهبازی بیان کرد: میزان جوجه ریزی در مرغداری‌های استان امسال نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته 13 درصد افزایش یافته است.

شهبازی اضافه کرد: از فروردین امسال تا پایان مهرماه سال جاری 63 هزار و 545 تن گوشت مرغ در سطح مرغداری‌های استان تولید شده است که بر اساس سرانه مصرف هفت هزار تن مازاد تولید داشتیم که به استان‌های همجوار و خارج از کشور صادر شده است.

وی ادامه داد: پیش‌بینی می‌کنیم در آبان ماه سال جاری بیش از پنج میلیون و 400 هزار قطعه جوجه ریزی در سطح مرغداری‌های استان انجام شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: نیاز روزانه گوشت مرغ استان حداکثر  272 تن است و هیچ‌گونه کمبود یا محدودیتی در توزیع وجود ندارد.

شهبازی خاطرنشان کرد: در آذربایجان غربی تمامی حلقه‌های صنعت طیور اعم از مزارع مرغ اجداد، مرغ مادر، مرغ گوشتی، کارخانجات جوجه کشی، کارخانجات خوراک دام، کشتارگاه، فروشگاه‌های عرضه مستقیم و شرکت‌های زنجیره‌ای یکپارچه گوشت مرغ شکل گرفته است.

آذربایجان غربی قطب تولید مرغ کشور با بیش از 774 واحد فعال مرغ گوشتی است. این استان با تعداد هفت زنجیره یکپارچه تولید گوشت مرغ رتبه اول را در سطح کشور به خود اختصاص داده و حدود 40 درصد از تولید گوشت مرغ استان در قالب این زنجیره‌ها تولید و به بازار عرضه می‌شود.

 

خبرنگار: هومن مویدزاده

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید