تأکید بر مدیریت مصرف سموم برای تولید محصولات خشکباری سالم و صادرات‌محور

تأکید بر مدیریت مصرف سموم برای تولید محصولات خشکباری سالم و صادرات‌محور

آذربایجان شرقی- ایانا- عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات گیاه پزشکی کشور و مسئول کمیته کدکس باقیمانده آفت کش ها در کشور، گفت: ما باید در استفاده از سموم، با نگاه فرآیند محور به سراغ ترکیباتی برویم که برای سلامت مردم و صادرات محصولات مشکلات ایجاد نکنند.

کاظم رمضانی در همایش ارتقای تولید محصول سالم با محوریت محصولات خشکباری و مدیریت مصرف سموم کشاورزی در دانشگاه بناب افزود: محصولات خشکباری یکی از ارزشمندترین محصولات کشاورزی از دیدگاه مصرف داخلی و هم برای صادرات به کشورها به خصوص اتحادیه اروپا است و جایگاه ویژه ای در دنیا دارد. محصولات کشاورزی و به خصوص خشکباری کشور ما نیز از نظر بازار مقاصد صادراتی جایگاه بسیار خوبی دارد.

وی ادامه داد: هدف از برگزاری همایش ارتقای تولید محصول سالم با محوریت محصولات خشکباری و مدیریت مصرف سموم کشاورزی در دانشگاه بناب آموزش شاخص ها و استانداردهای بازار هدف صادراتی به خصوص اتحادیه اروپا برای کارشناسان و بهره برداران بود.

رمضانی بیان کرد: همچنین هدف این بود تا تولیدکنندگان نهاده آفت کش ها مثل کلینیک های گیاه پزشکی با ریسک سموم آشنا بشوند و تمرکز بر آفت کش هایی که در انگور استفاده می شود.

وی از کشاورزان و بهره برداران خواست، سموم و آفت کش ها را بدون توصیه کارشناسان استفاده نکنند. در مورد مقدار استفاده و نحوه استفاده نیز دقت کنند. از ترکیباتی استفاده کنند که دارای دوره کارنس پایین و ریسک کم باشند.

 

 

 

 

حجم ویدیو: 42.05M | مدت زمان ویدیو: 00:03:10
انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید