امنیت غذایی، خط مقدم پس از امنیت نظامی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بود

 امنیت غذایی، خط مقدم پس از امنیت نظامی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بود

آذربایجان شرقی – ایانا - رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی، گفت: در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه ، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نقش اصلی را ایفا کرد و ما نیز در کنار تأمین امنیت غذایی، پشتیبانی از جنگ را تکلیف قطعی خود دانستیم.

شهرام شفیعی در دیدار با فرمانده یگان عمار سپاه عاشورا با گرامیداشت هفته دولت اظهار کرد: در جنگ ۱۲ روزه، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نقش اصلی را در دفاع از کشور برعهده داشت و ما نیز وظیفه خود دانستیم که در کنار تأمین امنیت غذایی، در حوزه پشتیبانی از جنگ حضور فعال داشته باشیم؛ همان‌گونه که در گذشته جهاد سازندگی در این عرصه نقش‌آفرینی کرده بود.

وی با قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی همکاران جهاد کشاورزی در این ایام گفت: کارکنان سازمان با روحیه جهادی فعالیت کردند و باید به‌ویژه از پایگاه مقاومت ۵۷ فجر سازمان برای حضور پررنگ در پشتیبانی از جنگ تقدیر کنم.

شفیعی افزود: از نخستین روز آغاز جنگ، با ابتکار معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری و همکاری همه دستگاه‌ها، کارگروه مدیریت بحران اقتصادی تشکیل شد و تقسیم وظایف صورت گرفت. در همین چارچوب بنده به‌عنوان سخنگوی ستاد تنظیم بازار استان انتخاب شدم تا اطلاع‌رسانی‌ها یکپارچه و هماهنگ انجام شود، چرا که هرگونه اظهار نظر پراکنده می‌توانست بر امنیت غذایی اثر منفی بگذارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه استمرار تولید در جنگ ۱۲ روزه متوقف نشد، خاطرنشان کرد: موفقیت‌های به دست آمده مدیون تلاش مردم و تولیدکنندگان بود. در این مدت با اتحادیه‌ها و تشکل‌های تولیدی در ارتباط مستمر بودیم تا نهاده‌های مورد نیاز در اختیارشان قرار گیرد و خوشبختانه شرایط به‌گونه‌ای مدیریت شد که حتی نیازی به استفاده از ذخایر استراتژیک پیدا نکردیم.

وی اضافه کرد: برای مدیریت مصرف نان نیز هم‌زمان با افزایش تقاضا و جمعیت در شهرستان‌ها، سهمیه آرد افزایش یافت و حتی نانوایی‌های صنعتی نیز وارد عرصه شدند تا نیاز مردم بدون کمبود تأمین شود.

شفیعی تأکید کرد: در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه همه پای کار بودند و همکاری دستگاه‌های امنیتی، نظارتی و شورای تأمین باعث حفظ آرامش بازار شد. امروز بیش از گذشته روشن شده که امنیت غذایی پس از امنیت نظامی، مهم‌ترین اولویت کشور است و کشاورزی، علیرغم محدودیت منابع و خشکسالی‌ها، باید همچنان به مسیر پایداری و تولید ادامه دهد.

فرمانده یگان عمار سپاه عاشورا نیز در این جلسه گفت: امروز ما به نمایندگی از اسلام در مقابل جبهه باطل ایستاده ایم.

سرهنگ پاسدار احمد قبائی افزود: ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه در مقابل دنیا ایستاده بودیم و این نیست که تنها رژیم کودک کش صهیونیستی در مقابل ما قرار گرفته باشد.

وی ادامه داد: موشک های ما در مدت جنگ حداقل از ۷ سامانه پدافندی عبور می کرد تا به اهداف خود در سرزمین های اشغالی برسد.

گفتنی است در پایان این جلسه با اهدا لوح تقدیری از طرف فرمانده سپاه عاشورا از اقدامات رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی در پشتیبانی از یگانهای فعال در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه قدردانی به عمل آمد.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید