جلفا، قطب خاویار غیرساحلی کشور/ تولید ۲۵ تن گوشت خاویار در یک سال

آذربایجان شرقی- ایانا- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جلفا از تولید ۲۵ تن گوشت خاویار در این شهرستان خبر داد.
رضا عباسی با اشاره به جایگاه شهرستان جلفا به عنوان یکی از تولیدکنندگان برتر خاویار ماهیان غیرساحلی افزود: در شهرستان جلفا دو مزرعه پرورش ماهیان خاویاری فعال است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جلفا، ادامه داد: شهرستان جلفا به دلیل وجود رودخانه دائمی و پر آب ارس همچنین اقلیم مطلوب، از ظرفیت بالایی در امر پرورش ماهیان سردآبی و خاویاری برخوردار بوده و ماهیان تولیدی در این مزارع از کیفیت بالایی در سطح استان برخوردار است.
عباسی خاطرنشان کرد: امروزه پرورش ماهیان خاویاری به دلیل ارزش غذایی، اقتصادی و بازار پسندی بالا و همچنین سرعت رشد و مقاومت بیشتر، امکان پرورش در دماهای بالا و حساسیت کمتر نسبت به عوامل محیطی مورد استقبال آبزی پروران قرار گرفته است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: پیشرفت هایی که امروزه در زمینه آبزی پروری در سطح این شهرستان مشاهده می شود حاصل تلاش و کوشش چند ساله کارشناسان و آبزی پروران استانی و شهرستانی بوده و با تلاش و همت بزرگمردان عرصه تولید و اقدامات صورت گرفته در زمینه رفع موانع سرمایهگذاری در حوزه آبزیپروری، شهرستان جلفا در سال گذشته موفق به کسب رتبه اول کشوری در زمینه پرورش خاویار غیرساحلی شده است.
دیدگاه تان را بنویسید