کشف بیش از 2 هزار و 360 کیلو آرد یارانه‌ای غیرمجاز تولید خوراک دام در مرند

کشف بیش از 2 هزار و 360 کیلو آرد یارانه‌ای غیرمجاز تولید خوراک دام در مرند

آذربایجان شرقی- ایانا- معاون رئیس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ویژه مرند از کشف بیش از 2 هزار و 360 کیلوگرم آرد یارانه‌ای در یک کارخانه غیرمجاز تولید خوراک دام در یامچی شهرستان مرند خبر داد.

اسماعیل الهیاری گفت: این عملیات با همکاری بازرسان کالاهای اساسی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرند، اماکن نیروی انتظامی، اداره دامپزشکی شهرستان و کلانتری شهر یامچی انجام شد.

معاون رئیس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ویژه مرند، افزود: این کشف در پی بازرسی‌های مستمر و نظارت‌های دقیق بر واحدهای تولیدی انجام شد. بازرسان با دریافت اطلاعاتی مبنی بر فعالیت غیرمجاز این کارخانه، به محل مراجعه کرده و پس از بررسی‌های لازم، موفق به کشف مقادیر قابل توجهی آرد یارانه‌ای شدند که به طور غیرقانونی در این واحد نگهداری و استفاده می‌شد.

الهیاری اظهار کرد: این اقدام نشان‌دهنده عزم جدی ما در مبارزه با تخلفات و حفظ حقوق مصرف‌کنندگان است. ما با همکاری دستگاه قضایی و نیروی انتظامی، به شدت با واحدهای غیرمجاز برخورد خواهیم کرد. پس از کشف این محموله، علاوه بر پلمپ واحد تولید خوراک دام غیرمجاز، کلیه مستندات به مراجع قضایی ارسال شد تا اقدامات قانونی لازم در این زمینه انجام گیرد.

معاون رئیس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ویژه مرند ارزش این آردهای کشف شده را دویست و نود و پنج میلیون ریال اعلام کرد.

الهیاری همچنین با اشاره به معرفی متهم به مراجع قضایی، از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه فعالیت غیرمجاز در قالب احتکار کالا و یا تهیه و توزیع کالاهای قاچاق توسط افراد سودجو، موضوع را به بازرسی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرند گزارش دهند. شهروندان نیز می‌توانند با گزارش هرگونه فعالیت مشکوک به مراجع ذی‌صلاح، در این زمینه همکاری کنند تا از بروز تخلفات بیشتر جلوگیری شود. این اقدام نه تنها به حفظ حقوق مصرف‌کنندگان کمک می‌کند، بلکه به تأمین امنیت غذایی و جلوگیری از سوءاستفاده‌های احتمالی در بازار نیز می‌انجامد.

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید