آغاز کشت گاودانه در اراضی دیم بستان‌آباد با هدف تبدیل آیش زرد به سبز

آذربایجان شرقی-ایانا- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بستان‌آباد از آغاز کشت گاودانه در اراضی دیم شهرستان خبر داد و بر اهمیت تبدیل آیش زرد به آیش سبز تأکید کرد.

آغاز کشت گاودانه در اراضی دیم بستان‌آباد با هدف تبدیل آیش زرد به سبز

اکبر منیری، با بیان اینکه یکی از راهکارهای اساسی برای افزایش پایداری تولید در مناطق دیم‌زار، استفاده بهینه از دوره آیش است، گفت: با هدف مدیریت بهینه منابع خاک و آب، افزایش مواد آلی خاک و کاهش فرسایش، کشت گاودانه در مزارع دیم شهرستان بستان‌آباد آغاز شده است.

وی افزود: کارشناسان فنی جهاد کشاورزی از ابتدای عملیات کاشت در کنار کشاورزان حضور دارند و ضمن تنظیم دستگاه‌های عمیق‌کار، توصیه‌های فنی لازم برای کاشت اصولی و بهره‌برداری مطلوب از این گیاه با ارزش را ارائه می‌دهند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بستان‌آباد در پایان ابراز امیدواری کرد با گسترش کشت گیاهان تثبیت‌کننده نیتروژن مانند گاودانه در اراضی دیم، گامی مؤثر برای پایداری تولید و بهبود وضعیت خاک مناطق دیم‌زار شهرستان برداشته شود.

 

 

حجم ویدیو: 729.98K | مدت زمان ویدیو: 00:00:04
انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید